Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Alveus v črno-beli preobleki

Črna, bela, ali črno-bela kuhinja je 'brezčasna klasika', ki nikoli ne gre iz mode in je zato odlična izbira za tiste, ki si izgleda svoje kuhinje ne želijo spreminjati vsako leto ali dve.

Kljub temu, da gre za samo dve barvi je črno-bela kombinacija vse prej kot dolgočasna. Črno-beli interierji so vedno v trendu, absolutno nasprotujoči si barvi pa kuhinji dajeta eleganten in hkrati ekstravaganten izgled. 


O tem kaj pomeni črna ali bela barva v stanovanju oz. kuhinji si lahko preberete v našem blogu.

Pri načrtovanju kuhinje je izjemnega pomena tudi izbira barve kuhinjskega pomivalnika in armature. Pipa in pomivalnik sta namreč bolj opazna, kot se vam zdi na prvi pogled.

Alveusovi strokovnjaki v zadnjih dveh letih beležimo skokovit porast naročil pomivalnikov in armatur prav v beli in črni barvi, kar sovpada z modnimi smernicami in zahtevami slovenskega tržišča.


Novost v 2021 - Granital pomivalna korita v črni in beli barvi

Za naslednje leto v Alveusu pripravljamo Granital modele pomivalnih korit v čisti črni in beli barvi (Pure Black and Pure White).
Tukaj vam predstavljamo nekatere modele, ki jih bomo (poleg standardne palete Granital barv) izdelovali v čisto črni in beli barvi.

Zgoraj prikazani pomivalniki so na voljo tudi v standardnih Granital bavah: bež, peščena, rjava, siva betonska, arktično bela in karbonsko črna.


Dovolite, da vas navdihnemo

Kuhinja je ne le metaforično srce vašega doma, pač pa tudi dejansko mora zdržati menjavo sezon in trendov in biti narejena iz materialov, ki vam bodo dobro služili tako pri vsakodnevni kuhi, kot tudi pri eksperimentiranju in peki peciva z otroci. Kuhinja vam mora biti v veselje.  

Kateri stil in barve v kuhinji izbrati je stvar okusa vsakega posameznika.  
V primeru, da razmišljate o črni ali beli barvi oz. kombinaciji obeh, vam za lažjo izbiro predstavljamo nekaj modelov Alveus črnih in belih pomivalnikov in kuhinjskih armatur. 

Cadit 40 - pomivalnik iz Grniatala, Carbon črna G91,  Nerina- črna kuhinjska armatura

Formic 20 - pomivalnik iz Grniatala, Arctic bela G11, Laguna - kuhinjska armatura v zlatem odtenku

Glassix 20 - pomivalnik iz kaljenega stekla v črni barvi, Elia - črna kuhinjska armatura

Atrox 50 - pomivalnik iz Granitala in Siros-P kuhinjska pipa

Atrox 30 - pomivalnik iz Granitala in Delos-P kuhinjska pipaKakovostne Alveus izdelke lahko najdete tudi pri naših partnerjih. Oglejte si lokacije prodajnih mest Alveus izdelkov v Sloveniji. 


Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti
Alveus varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Alveus

Kakovostni izdelki za vašo kuhinjo... velik izbor oblik, dimenzij, materiala...

Poišči svoj kuhinjski pomivalnik