Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Jubilee

50 let izkušenj, strasti in vizij smo z nekoliko poguma oblikovali v posebno omejeno izdajo Alveus pomivalnika – JUBILEE. S kombinacijo čistih in organskih oblik se bo pomivalnik Jubilee čudovito prilegal sodobnemu designu kuhinj. Njegove mehke linije pa bodo prostoru dodale pridih naravnega in domačega.

Alveus korita

ČISTE IN ORGANSKE OBLIKE 

S kombinacijo čistih in organskih oblik, se bo pomivalnik Jubilee čudovito prilegal sodobnemu designu kuhinj. Njegove mehke linije pa bodo prostoru dodale pridih naravnega in domačega. 

Enojno pomivalno korito inox Alveus

PUSH POP-UP ODTOČNI SISTEM 

Za modernejši in sodobnejši izgled smo izvirno oblikovanemu pomivalniku dodali estetski in nadvse funkcionalen PUSH Pop-Up odtočni sistem, ki omogoča upravljanje elegantno skrite odtočne odprtine zgolj s pritiskom na gumb. 

  Sifon za kuhinjsko korito Push pop up

DODATNA FUNKCIONALNOST

Za dodatno funkcionalnost smo poskrbeli z lepo oblikovano leseno desko za rezanje, izdelano iz plemenitega orehovega lesa, ki bo gladko drsela nad posodo pomivalnika in bo v veliko pomoč pri vsakdanjih opravil v kuhinji. Kot darilo smo jo dodali prav vsakemu pomivalniku Jubilee. 

Naj bo vaša kuhinja elegantna in hkrati udobno domača ob kombinaciji mehkih oblik pomivalnika in toplem občutku iz oreha izdelane deske za rezanje.

Jubilee
Jubilee 50

599,90€

Deska za rezanje - lesena (418x250x20)
Za pomivalnike: Stylux, Pure, Quadrix, Kombino, Quadrix 50 Granital...

54,90€

AllRound podstavek
450x325 (mm), Večstranska uporaba ...

24,90€

Eden
Eden
od

319,90€

Nazaj na seznam