Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Kakšno kuhinjsko korito svetovati, ko se išče eleganca?

Katero pomivalno korito svetovati strankam, ko iščejo elaganco, prefinjen dizajn, stil, ki nikoli ne zastara in ima dolgo življenjsko dobo?

Kakšno kuhinjsko korito svetovati, ko se išče eleganca?

Ob prenovi kuhinje oziroma nakupu nove, kupci pretehtajo različne možnosti, da za svoj denar dobijo največ, saj kuhinja velja za srce doma. 

Pomemben del izbire pri kuhinji je kuhinjsko korito, saj je to ena najbolj obremenjenih točk tega prostora. 


Katero pomivalno korito svetovati strankam, ko iščejo elaganco, prefinjen dizajn, stil, ki nikoli ne zastara in ima dolgo življenjsko dobo?

Takšne stranke lahko prodajni strokovnjaki in arhitekti navdušite že ob prvih izrisih in pogovorih o sanjski kuhinji. 

Predstavite jim najbolj priljubljena in najbolj prodajana pomivalna korita iz družin Pure in Pure up.  

Družina Pure UP je izpopolnjena verzija družine Pure - prefinjenemu designu, čistim linijam in brezhibnemu sijaju smo dodali funkcionalni Push Pop Up odtočni sistem. 

Inovativna tehnologija, čiste linije in brezčasna eleganca, preprosto vzdrževanje ter premium videz bodo vaše kupce očarali, po nakupu pa se bodo v svoji kuhinji modernih linij počutili odlično.


S katerimi argumenti boste torej kupce hitro prepričali v pravilnost odločitve za pomivalnik Pure UP?

 

Nerjavno jeklo je nova črna

Pomivalna korita iz nerjavnega jekla ali inoxa so klasika, ki ne pride iz mode. 

Določene barve, ki so bile še lansko leto velik hit, so letošnji trendi hitro zamenjali, a inox ostaja kralj med izbranimi materiali pomivalnih korit. 

Alveusova linija Pure je, kot že njeno angleško ime pove ('pure' = čist, snažen, jasen), sinonim izčiščenega stila, s čistimi in minimalističnimi linijami, ki se jih vaši kupci nikoli ne bodo naveličali. 

Ustrezajo vsem okusom, niso zahtevni za čiščenje, s posebno obdelavo so površine higiensko neoporečne in gladke kot saten, jeklo pa je možno ponovno reciklirati, tako da imajo vse lastnosti, ki kupce poleg videza in funkcionalnosti še zanimajo.

 

V koraku s trendi in okusi

Še posebej letošnje leto, ko trendi 2019 napovedujejo kuhinje temnih barv z veliko elementi naravnih materialov (les, kamen, usnje …), bo sijaj nerjavnega jekla popoln kontrast, ki bo dal kuhinji premium videz. 

Ko vas bodo kupci vprašali, kaj najbolj »paše« k izbranemu stilu njihove kuhinje, je linija Pure UP zagotovo vselej pravi odgovor, saj pomivalnik z večnim sijajem inoxa enostavnih, a elegantnih linij ustreza prav vsakemu stilu kuhinje. 

Če se bodo torej vaši kupci odločali za bolj rustikalni stil kuhinje ali klasično belo v kombinaciji z naravnim lesom ali pa bodo želeli ultra minimalistično kuhinjo – Pure UP je pomivalnik, ki bo s pravo kombinacijo Alveus kuhinjske armature dodal piko na i izbranemu slogu kuhinje. 

Poleg svoje vizualne privlačnosti jih boste navdušili s priročno funkcionalnostjo, preprostim vzdrževanjem in možnostmi izbire med pomivalniki družine Pure UP.

 

Priročno delovanje na pritisk gumba

Družina Pure UP je nadgradnja pomivalnikov Pure, ki so kupce očarali z vrhunskimi materiali in dodelano izdelavo. 

Pure UP je Alveus ponudil kupcem, ki cenijo prefinjen dizajn a hkrati uporabno priročnost.

Odtočni sistem PUSH–POP UP daje pomivalniku videz modernega, inovativnega pomivalnika, ki bo kuhinjo naredil elegantno, kupcem pa olajšal vsakodnevno delo v kuhinji, saj se magnetna odtočna ploščica s preprostim pritiskom na gumb dvigne oziroma spusti ter tako omogoča popoln nadzor nad vodo v pomivalniku. 

Čist dizajn tako odtočne ploščice kot gumba POP UP dopolnjujeta Pure UP pomivalnik v prestižno celoto.


 

Brezhiben sijaj

Alveus poleg lepega videza daje velik pomen tudi dolgoletni obstojnosti in funkcionalnosti svojih pomivalnikov, zato je tudi družina Pure UP pomivalnikov izdelana iz najbolj kakovostnega in trdnega nerjavečega jekla, ki je odporen na udarce in temperaturne spremembe, obdelava »satin« pa omogoča brezhibno gladko površino pomivalnika. 

Kupci se glede na svoje želje lahko odločijo za popolnoma vsadni ali ploskovno vsadni način vgradnje, kar omogoča preprosto čiščenje kuhinjskih ostankov neposredno v umivalnik. 

Za ohranjanje brezhibnega sijaja pomivalnika pa kupcem priporočite nego z nežnimi materiali in čistili, dovolj bo že brisanje z mehko krpo do suhega in občasna nega s čistilnim sredstvom ali pasto za poliranje All Shine.

 

Člani družine Pure UP

Družino Pure UP sestavlja več različnih velikosti pomivalnih korit, med katerimi bodo kupci zagotovo izbrali takšnega, ki bo kuhinjo kar najlepše dopolnil, hkrati pa bo kar najbolj služil njihovim kuharskim podvigom. 

V ponudbi pomivalnikov so tri manjša, neorientirana korita ter tri korita z odcejalno površino, ki so lahko levo ali desno orientirana, in še največje korito z veliko in udobno posodo izjemne globine. 

Na spletni strani Alveus so vsa pomivalna korita družine Pure UP podrobneje predstavljeni.

 Prodajni svetovalci, arhitekti, notranji oblikovalci in vsi, ki se ukvarjate s prodajo kuhinj, veste, kakšna odgovorna naloga vas čaka, ko pred vas sedejo ali vas pokličejo (potencialni) kupci. 

Imajo svoje predstave in želje, večinoma pa hočejo za svoj denar dobiti najboljše materiale in videz kuhinje, ki jim bo še dolga leta v ponos, hkrati pa bo pri vsakodnevnem vrtenju kuhalnice uporabna in, seveda, enostavna za čiščenje. 

Vaša naloga je nuditi kar najbolj kreativne rešitve, priporočati preizkušene materiale, usmerjati kupce k najbolj racionalnim odločitvam …  In jim pomagati do njihove sanjske kuhinje. 

Z Alveus pomivalnimi koriti Pure UP svojih strank nikoli ne boste razočarali. Ponudite jim večno eleganco, v katero ste sto-odstotno prepričani!

Nazaj na seznam