Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Ko kupci želijo preprosto čiščenje, jim ponudite …

Ste prodajni svetovalec oziroma vodite skupino prodajalcev? Preberite 5 ključnih nasvetov in informacij, ki jih lahko delite s svojimi potencialnimi kupci, da se bodo lažje in bolj samozavestno odločili za najboljša pomivalna korita.

Ko kupci želijo preprosto čiščenje, jim ponudite …

Današnji kupci so precej bolj osveščeni, kot so bili v preteklosti.

Pred obiskom prodajalne se dobro opremijo z različnimi informacijami s spleta, prebirajo nasvete s forumov in socialnih omrežij ter zaupajo izkušnjam tistih, ki so pred kratkim opremljali ali prenavljali stanovanje.

Pri opremi kuhinje jih, poleg kakovosti in vzdržljivosti materialov, zanima tudi, katere materiale izbrati, da jih je mogoče čim hitreje in temeljito očistiti.

Ste prodajni svetovalec oziroma vodite skupino prodajalcev?

Preberite 5 ključnih nasvetov in informacij, ki jih lahko delite s svojimi potencialnimi kupci, da se bodo lažje in bolj samozavestno odločili za najboljša pomivalna korita.

Zaradi izjemnih prednostih in odličnih karakteristik Alveus korit, si boste zagotovili zadovoljno stranko, ki bo širila dober glas o svojem nakupu in o odličnem svetovanju, ki so ga pri vas prejeli.


1.       Zakaj je pomembno, kakšno pomivalno korito izbrati?


Dandanes lahko kuhinjo izberejo zgolj oči – materialov, barv in estetsko dovršenih oblik je toliko, da lahko kupce v salonu kuhinj hitro zapeljejo lepotni trendi.

Dober prodajni svetovalec pa kupca vseeno opozori, da je potrebno pri izbiri kuhinjskih površin najprej pomisliti na funkcionalnost – poleg štedilnika je pomivalno korito en najbolj obremenjenih kuhinjskih elementov.

V pomivalnem koritu umivamo tako živila kot posodo, tu natakamo pitno vodo …

Voda in ostanki hrane pa lahko hitro privedejo do idealnih pogojev za razvoj bakterij.

Zato je izjemnega pomena, da pri nakupu pomivalnega korita kupci razmislijo o ohranjanju njegove čistoče.

Današnji materiali pomivalnih korit omogočajo pestro izbiro, a z vidika enostavnega in hitrega čiščenja je inox oziroma nerjavno jeklo še vedno kralj med materiali pomivalnih korit.
2.       Prednosti ALVEUS pomivalnih korit


Vsa ALVEUS pomivalna korita so obdelana tako, da:

a)    zavirajo razvoj plesni, bakterij in mikroorganizmov;

b)  so izjemno trdna (tako je plemenito nerjavno jeklo debeline celo do 1 mm, korita iz kompozitnih materialov pa sestavljajo granitni delci, ki so čvrsto povezani z visoko kakovostnim akrilnim vezivom, s čimer so dosežene izvrstne kemijske in mehanske lastnosti);

c)    so odporna na praske in temperaturne spremembe;

d)   imajo večje iztoke in premišljeno oblikovane odcejalne površine, ki zagotavljajo odtekanje vode v odtok in s tem higiensko neoporečnost in čistočo;

e)   imajo globlje posode od konkurenčnih, kar zagotavlja večje udobje pri pomivanju posode;

f)  nimajo skritih kotičkov, v katerih bi se nabirala umazanija, torej je celotno pomivalno korito dostopno in enostavno za čiščenje;

g)  so brez strupenih primesi in tako okolju prijazna, nerjavne posode pa se lahko v celoti reciklirajo.


3.       Najenostavnejša za čiščenje: linija PureTudi v kuhinjah že nekaj časa prevladuje minimalističen slog, zato je, poleg vseh ostalih prednosti, ena najbolj zanesljivih izbir zagotovo pomivalno korito iz nerjavnega jekla.

Inox je s svojim večnim sijajem, neobčutljivo površino, enostavnim vzdrževanjem in vsesplošno priljubljenostjo ter všečnostjo zagotovo vedno odlična izbira.

Na pomivalnem koritu iz nerjavnega jekla se ne nabira umazanija in je odporno proti rji.

Za redno čiščenje svetlečega, elegantnega in minimalističnega pomivalnega korita večinoma zadostuje le nekaj tople vode in mehka krpa, občasno pa še temeljitejše čiščenje z neagresivnim čistilnim sredstvom Allshine.

ALVEUS pa je za kupce naredil še korak naprej: z linijo PURE pomivalnih korit iz inoxa je naredil uslugo kupcem, ki iščejo preprosto elegantne in minimalistične linije, ki so nezahtevne za čiščenje.

S PURE pomivalnim koritom bo vsaka kuhinja zasijala – linija Pure je poosebljen trend čistosti in ravnih linij, ki bo kupce navdušila tudi z enostavnim čiščenjem in vzdrževanjem, saj struktura materiala SATIN nudi najbolj natančno obdelavo nerjavnega jekla, ki je popolnoma gladka kot najnežnejši saten.


4.       Kako načini vgradnje korit vplivajo na čiščenje kuhinje?


Poleg modernosti je odločitev glede načina vgradnje pomivalnega korita odločilnega pomena za čiščenje kuhinje še nadaljnjih 20 let oziroma do ponovne prenove.

Kupcem zato svetujte modernejše načine vgradnje pomivalnega korita (popolnoma vsadne, ploskovno vsadne in vgradne posode), ki tako postane eno s kuhinjskim pultom.

Med vsakodnevnim čiščenjem kuhinjskega pulta bodo vaši kupci z zadovoljstvom ugotovili, koliko časa prihranijo, ko lahko drobtine in druge ostanke hrane in tekočin preprosto s krpo obrišejo neposredno v pomivalno korito, ne da bi se jim pri tem ostanki zatikali za robove ali bi jih morali obrisati na roko ali krožnik in šele nato zavreči.


5.       Svetujte tudi malenkosti, ki štejejo


Kupci ob načrtovanju kuhinje po navadi pozabijo na dolgoročno uporabne malenkosti, ki sčasoma pričnejo kaziti njihovo lepo kuhinjo, pa tudi v napoto so pri vsakodnevnemu čiščenju.

Govorimo o nujnih stvareh, ki se kmalu pričnejo nabirati ob pomivalnem koritu: milo za roke, detergent za čiščenje posode, posodica za gobico in podobno.

Kupci bodo hvaležni, če jim boste že ob načrtovanju kuhinje svetovali kreativne rešitve, kako v kuhinjo neopazno vključijo te drobne elemente, ki jih bodo kasneje vsakodnevno uporabljali:


a) dozirnik detergenta in mila  

ob pomivalnem koritu navadno stojita plastenka z detergentom in milom – obe pa kazita podobo lične kuhinje in sta vedno v napoto med njenim čiščenjem.

Svetujte kupcem dozirnik mila in detergenta, ki je vgrajen v kuhinjski pult neposredno ob koritu, iz pulta pa je vidna le njegova glava. Kupci vam bodo neizmerno hvaležni!


b)  Alveus odcejalnik 

še ena pametna rešitev, ki bo vaše kupce rešila pred dodatnim čiščenjem, je odcejalnik, ki ga namestijo v pomivalno korito.

Hvaležne gospodinje ga s pridom uporabljajo tudi kot odlagališče za čistilne gobice, ki se zaradi boljšega zračenja hitro sušijo in so tako bolj higienske, prav tako pa služijo za odcejanje različnih kosov posode, ki so ves čas v uporabi in jih ne dajejo vsakič v pomivalni stroj.


c) Alveus predalni vložek 

v predalih se, poleg kuhinjskih pripomočkov, slej ko prej začnejo nabirati drobne malenkosti, ki porušijo začetno urejenost nove kuhinje.

Alveusov predalni vložek omogoča, da ima vsaka stvar v kuhinji svoje mesto in da se nič ne valja pokuhinjskem pultu ali pozabljeno po kotičkih predalov.


 

č)   Alveus čistilna sredstva

v pomivalnem koritu se, pa če ga še tako vestno brišemo, nabira vodni kamen, zato sta čistilno sredstvo Allshine in polirna pasta Allshine idealni rešitvi za brezhibno čisto in svetleče kuhinjsko pomivalno korito in armaturo.


Nazaj na seznam