Warenkorb

Warenkorb ist leer!

Suche

Alveus tudi letos prejemnik priznanja za najboljše inovacije

Alveus tudi letos prejemnik priznanja za najboljše inovacije

Za inovacijo Globoko vlečeno nerjavno pomivalno korito z radijem R40 brez vmesnega žarjenja (pomivalnik srednjega segmenta izdelan s tehnologijo nižjega segmenta) je razvojna ekipa Kovinoplastike Lož d.o.o. Alveus prejela SREBRNO priznanje za najboljše inovacije v Primorsko – notranjski regiji. Priznanja podeljuje Regionalna zbornica Postojna.

Naša strast in cilj sta nenehen razvoj in inovacije, bistvo katerih je nekaj narediti bolje, okolju prijazneje in lažje.

Kot vodilni proizvajalec kuhinjskih korit in pomivalnikov vam želimo ponuditi najboljše, za sprejemljivo ceno: lepo oblikovan izdelek, vrhunske kakovosti, ki je hkrati zelo praktičen. Pri kuhinjskih pomivalnih koritih so najbolj razširjene posode z velikimi zaokrožitvami, med tem ko so elegantni in prefinjeni mali radiji rezervirani za višji segment.

S tokratno inovacijo smo zapolnili to vrzel z izdelkom, ki ima vmesne vrednosti zaokrožitev (R40), vendar izdelane po načinu, kot se izdelujejo posode z velikimi radiji. Bistvo inovacije je, da pri tem ni potrebno izvajati vmesne toplotne obdelave in dodatnega pranja, ki sta energijsko potratni in ekološko obremenilni aktivnosti.

Z novo tehnologijo bomo v 5 letih prihranili:

  • 130 ton čistega plina dušik
  • 850 MW električne energije
  • 1,5 tone kemikalij v čistilni napravi

Plod inovacije sta družini pomivalnih korit  LUNO in GALEO, ki sta vam že na voljo v naši spletni trgovini in pri naših partnerjih.



Poglejte katera Alveus pomivalna korita so lani prejela bronasto priznanje za inovacijo.

Zurück zur Liste