Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Poglejte katera Alveus pomivalna korita so prejela bronasto priznanje za inovacijo

Pomivalno korito, ki oblikovno ustreza najbolj priljubljenim pomivalnim koritom, z veliko globino in robovi majhnega radija, vendar je izdelano na energetsko in ekonomsko veliko učinkovitejši način.

Poglejte katera Alveus pomivalna korita so prejela bronasto priznanje za inovacijo

Za blagovno znamko Alveus stoji več kot 50 let izkušenj doma in po svetu.

Oddelka razvoja novih izdelkov in proizvodnje sta pod rednim nadzorom visokih standardov kakovosti, kar dokazujejo tudi pridobljeni ISO certifikati.

Pri razvoju novih izdelkov imamo poleg inovativnosti vedno v mislih tudi uporabnika in okolje.

Trud celotne ekipe je tudi v leto 2019 nagrajen. Ne le z odličnimi odzivi z njihove strani, temveč tudi z bronastim priznanjem GZS za inovacijo v Primorsko-notranjski regiji ter uvrstitvijo na nacionalni nivo.

Nagrada je dodatno potrdilo za dobro delo in pomeni dodatno motivacijo za razvoj inovacij, ki so trenutno v razvoju in bodo predstavljene v letih 2020 in 2021.


Trendovsko pomivalno korito po željah kupcev

Alveus pomivalna korita po kakovosti izdelave, materialov, dizajna in inovativnosti segajo v sam svetovni vrh.

Poleg desetletij izkušenj je največja prednost Alveusa najboljša ekipa, ki skrbi za izdelek od začetka do konca, torej od razvoja izdelka in prototipov pa vse do končne proizvodnje.

Pod tokratni uspeh se je podpisala ekipa 4 vrhunskih Alveus strokovnjakov.

Izdelala je pomivalno korito, ki oblikovno ustreza najbolj priljubljenim pomivalnim koritom, z veliko globino in robovi majhnega radija, vendar je izdelano na energetsko in ekonomsko veliko učinkovitejši način.

 Preprosto povedano, izdelali smo pomivalno korito,  z globoko posodo, ravnih linij, ki ima še vedno dovolj zaobljene robove za udobno čiščenje.

Inovacija pri tem je, da je zaradi inovativne tehnologije in načina izdelave, proizvodnja za kar 30  odstotkov cenejša in energetsko veliko manj potratna.


Inovacija, ki odmeva po Evropi

Alveusova inovacija predstavlja novost ne le v našem podjetju, temveč v slovenskem in delno tudi evropskem prostoru, saj obstaja le še nekaj podjetij, ki so uspela razviti ali pa so v postopku razvijanja tovrstnega izdelka.

Poleg nadaljnjega razvoja in skrbi za okolje, ki smo jo v podjetju z inovacijo dosegli, smo v prvi vrsti zadovoljili kupce pomivalnih korit, ki so iskali posode, ki so oblikovno moderne, brezkompromisno kakovostno izdelane in hkrati cenovno dostopnejše.


Pomivalna korita Pure, Stricto in Kombino

Odslej bodo oblikovno moderne posode, z majhnimi radiji, izdelane na energetsko in ekonomsko učinkovitejši način, dosegljive v treh družinah Alveusovih pomivalnih korit: Pure, Stricto in Kombino.

Prodajajo se na več kot 50 evropskih in azijskih tržiščih in so že postale priljubljena izbira kupcev. Gre za kupce z višjo kupno močjo, ki iščejo pomivalnik sodobnih oblik in želijo za plačano vrednost le najboljše – premium videz pomivalnega korita, dobro uporabnost in kvaliteto za bistveno konkurenčnejšo ceno.


Usmerjeni v prihodnost

Z nagrajeno inovacijo se ne ustavljamo.

Naše razvojne ekipe neutrudno razvijajo nove inovacije, postopke izdelave in oblikovne rešitve, ki jih bomo svetu predstavili že v letu 2020 in 20121.

Naša strast in cilj sta nenehen razvoj in izdelki, ki bodo kupcem olajšali bivanje v kuhinji, jih prepričali s svojo kvaliteto, dolgo življenjsko dobo ter kuhinjo naredili ne le bolj uporabno, pač pa tudi lepšo.

Z novimi načini proizvodnje vplivamo na obliko, cenovno konkurenčnost izdelkov in na trajnostni razvoj podjetja, ki ima tako več pozitivnih učinkov na:

  •     okolje (manj CO₂ in prihranki pri ogljičnem odtisu podjetja),
  •     družbo (potrebe po visoko usposobljenem kadru, več delovnih mest),
  •     poslovno in razvojno strategijo.
  •     krepitev sodelovanja med oddelki in boljšo klimo med sodelavci znotraj podjetja.

 

Nazaj na seznam