Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

O podjetju

Kovinoplastika Lož d.o.o. je mednarodno podjetje z dolgoletno tradicijo, usmerjeno v zadovoljevanje potreb uporabnikov po kakovostnih in funkcionalnih izdelkih.

Kovinoplastika Lož sodi med največje in najuspešnejše evropske ponudnike kuhinjskih pomivalnikov in sorodne opreme z dolgoletno tradicijo. Je mednarodno podjetje, ki si je svojo zavidljivo pozicijo na tržišču kuhinjske opreme prislužilo z brezkompromisnim zasledovanjem najvišjih standardov kakovosti in sodobnih oblikovnih trendov ter s prilagodljivim in zanesljivim odnosom do svojih poslovnih partnerjev.

Izdelki Kovinoplastike Lož imajo poleg odlične kakovosti tudi zelo ugodno razmerje med visoko kakovostjo in ceno, kar Kovinoplastiki Lož omogoča hitro in učinkovito zavzemanje tržnih pozicij tako v Sloveniji kot v drugih evropskih državah.

Pomivalniki tržne znamke Alveus so na voljo na večini najpomembnejših evropskih tržišč, od katerih jih Kovinoplastika Lož učinkovito obvladuje z lastnimi hčerinskimi podjetji, ostala pa preko dolgoletnih uspešnih partnerstev z lokalnimi podjetji.

Sistem gastronorm posod Alveus se lahko uporablja v gostinstvu, hotelirstvu in kuhinjah družbene prehrane. Prav tako ima Kovinoplastika Lož dolgoletno tradicijo sodelovanja z najpomembnejšimi evropskimi podjetji na področju proizvodnje komponent.


VIZITKA PODJETJA

Ime KOVINOPLASTIKA LOŽ,
Industrija kovinskih in plastičnih izdelkov d.o.o.
Naslov Cesta 19. oktobra 57
Lož, Stari trg pri Ložu
1386 Slovenija
Telefon 00386 (0)1 70 95 100
Fax 00386 (0)1 70 58 466
E-mail info@kovinoplastika.si
Spletno mesto www.kovinoplastika.si
Matična številka 7124953000
ID za DDV SI14372860
Osnovni kapital 8.237.810.89 €


ISO CERTIFIKATI:

ISO 9001
ISO 14001
IATF 16949


Kovinoplastika Lož pa se poleg izdelovanja in trženja izdelkov tržne znamke Alveus uspešno sooča tudi s proizvodnimi programi drugih lastnih tržnih znamk med katerimi izstopata tržni znamki ARX za stavbno okovje ter TOOLSHOP za izdelavo orodij.