Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Dodatki za kuhinjo

Številni praktični Alveus dodatki za kuhinjo vam omogočajo, da si uredite popolno pomivalno postajo.

S funkcionalno in oblikovno dovršeno široko paleto dodatne opreme odprite nove perspektive vašemu pomivalniku.

ALL-ROUND PODSTAVEK

Nepogrešljiv dodatek v vaši kuhinji bo zagotovo postal podstavek AllRound, saj bo omogočal enostavno odcejanje oprane posode.

Večstranska uporaba:

  • kot podstavek za odcejanje posode nad (ali zraven) kuhinjskim koritom,
  • kot podstavek za vročo posodo (do 200°C).

In ko ga ne potrebujete več, ga enostavno "zrolate" in pospravite v predal.


DOZIRNIKI DETERGENTA

Dozirniki detergenta omogočajo enostavno montažo v kuhinjski pomivalnik. Primerni so tudi za montažo v vse vrste kuhinjskih pultov debeline do 45 mm.

Uporaba dozirnika je zelo preprosta, saj ga lahko uporabljamo le z eno roko. S pritiskom na njegov zgornji del na pralno gobico na higieničen način doziramo ustrezno količino detergenta ali tekočega mila. 

Dozirnik napolnimo od zgoraj tako, da predhodno enostavno izvlečemo njegov zgornji del. Prostornina dozirnika detergenta je 0,5 l. Prozorna plastenka omogoča hiter vizualni pregled količine detergenta.
DESKE ZA REZANJE

Rezalne deske iz lesa ali kaljenega stekla bodo dodatno povečalo funkcionalnost vašega pomivalnika. S tem, ko jih položite na pomivalno korito dobite več manevrskega prostora pri rezanju in pripravi hrane.

Različni modeli rezalnih desk ustrezajo različnim pomivalnikom, lahko pa jih seveda uporabite tudi samostojno.


PREDALNI VLOŽKI

Predalni vložki Alveus so namenjeni za predale dolžine 500 mm v kuhinjskih omaricah standardnih širin oz. velikosti 400, 450, 600 in 900 mm. 

Predalne vložke je mogoce s pomocjo navadnega skalpela (“olfa nož”) natancno prilagoditi velikost predala. Izdelani so iz okolju prijaznega in higiensko neoporecnega polimernega materiala primernega za stik z živili.


Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti
Alveus varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Alveus

Kakovostni izdelki za vašo kuhinjo... velik izbor oblik, dimenzij, materiala...

Poišči svoj kuhinjski pomivalnik