Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Dodatki za kuhinjo


Številni praktični Alveus dodatki za kuhinjo vam omogočajo, da si uredite popolno pomivalno postajo.

S funkcionalno in oblikovno dovršeno široko paleto dodatne opreme odprite nove perspektive vašemu pomivalniku.

Oglejte si Alveus dodatke za kuhinjo

ODCEJALNE POSODE IN PODSTAVKI

Z odcejalnimi posodami iz nerjavnega jekla si olajšajte delo pri odcejanju in rezanju zelenjave ali vanje preprosto odložite hrano ali posode.  Na voljo so odcejalne posode različnih dimenzij in globin - oglejte si jih na povezavi tukaj.


Kuhinjski pomivalnik iz nerjavnega jekla Alveus

Inox kuhinjsko korito Alveus

All-Round podstavek

Nepogrešljiv dodatek v vaši kuhinji bo zagotovo postal podstavek AllRound, saj bo omogočal enostavno odcejanje oprane posode. In ko ga ne potrebujete več, ga enostavno "zrolate" in pospravite v predal.
Večstranska uporaba:

  • kot podstavek za odcejanje posode nad (ali zraven) kuhinjskim koritom,
  • kot podstavek za vročo posodo (do 200°C)

AllRound podstavek je na voljo v dveh dimenzijah:
AllRound v standardni velikosti: (450x325) in AllRound mini: (325x260).


DOZIRNIKI DETERGENTA

Dozirniki detergenta omogočajo enostavno montažo v kuhinjski pomivalnik. Primerni so tudi za montažo v vse vrste kuhinjskih pultov debeline do 45 mm.

Uporaba dozirnika je zelo preprosta, saj ga lahko uporabljamo le z eno roko. S pritiskom na njegov zgornji del na pralno gobico na higieničen način doziramo ustrezno količino detergenta ali tekočega mila. 

Dozirnik napolnimo od zgoraj tako, da predhodno enostavno izvlečemo njegov zgornji del. Prostornina dozirnika detergenta je 0,5 l. Prozorna plastenka omogoča hiter vizualni pregled količine detergenta. Oglejte si dozirnike detergenta tukaj.


Dozirniki za detergent za pomivalna korita


DESKE ZA REZANJE

Rezalne deske iz lesa ali kaljenega stekla bodo dodatno povečalo funkcionalnost vašega pomivalnika. S tem, ko jih položite na pomivalno korito dobite več manevrskega prostora pri rezanju in pripravi hrane.

Različni modeli rezalnih desk ustrezajo različnim pomivalnikom, lahko pa jih seveda uporabite tudi samostojno.  Alveus deske za rezanje si lahko ogledate tukaj.

Kvalitetno kuhinjsko korito


PREDALNI VLOŽKI

Predalni vložki Alveus so namenjeni za predale dolžine 500 mm v kuhinjskih omaricah standardnih širin oz. velikosti 400, 450, 600 in 900 mm. 

Predalne vložke je mogoce s pomocjo navadnega skalpela (“olfa nož”) natancno prilagoditi velikost predala. Izdelani so iz okolju prijaznega in higiensko neoporecnega polimernega materiala primernega za stik z živili. Oglejte si Alveus predalne vložke - tukaj.

Vložek za nože in vilice


Oglejte si vse Alveus dodatke za kuhinjo

Kakovostne Alveus izdelke lahko najdete tudi pri naših partnerjih. Oglejte si lokacije prodajnih mest Alveus izdelkov v Sloveniji.   

Alveus

Kakovostni izdelki za vašo kuhinjo... velik izbor oblik, dimenzij, materiala...

Poišči svoj kuhinjski pomivalnik