Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Načini in navodila za vgradnjo

Pomivalniki Alveus so prirejeni za različne vrste vgradenj, s čimer se lahko popolnoma prilagodijo oblikovnim in arhitekturnim zahtevam vaše kuhinje.

Različni načini vgradnje pomivalnikov zahtevajo različne načine montaže.

Pri vgradnji kuhinjskih armatur vam svetujemo, da se poslužujte storitev strokovnih monterjev.

NAČIN VGRADNJE: 
KLASIČNO VSADNA (I)

Klasično vsadna ( I ) pomivalna korita so vgrajena v kuhinjski pult in predstavljajo del zvezne delovne površine. V izrez ustrezne velikosti vstavimo pomivalno korito z zgornje strani in ga pritrdimo s priloženimi sponami.

Navodila za vgradnjo KLASIČNO VSADNIH (I) pomivalnikov





NAČIN VGRADNJE: 
POPOLNOMA VSADNA (F)

Popolnoma vsadne ( F ) kuhinjske pomivalnike vgradimo v kuhinjski pult iz vodoodpornega materiala (naravni kamen, kompozitni materiali), ki je predhodno obdelan tako, da je zgornji rob pomivalnika v isti ravnini kot kuhinjski pult. Prednost popolnoma vsadnih kuhinjskih pomivalnikov je delovna površina brez robov, izredno enostavno čiščenje ter atraktiven izgled.


Navodila za vgradnjo POPOLNOMA VSADNIH (F) pomivalnikov




NAČIN VGRADNJE: 
PLOSKOVNO VSADNA (S)


Ploskovno vsadne ( S ) pomivalnike vgradimo v kuhinjski pult in tako ustvarimo skoraj enovito delovno površino. Tanki, skorajda neopazni robovi pomivalnikov omogočajo hitro in preprosto čiščenje, vgradnja pa je izredno enostavna tudi v klasične pulte.

Navodila za vgradnjo PLOSKOVNO VSADNIH (S) pomivalnikov




NAČIN VGRADNJE: 
VGRADNE POSODE (U)

Vgradne posode ( U ) omogočajo vgradnjo s spodnje strani kuhinjskega pulta, pri čemer rob pomivalnika prekrije površina kuhinjskega pulta iz naravnega kamna ali kompozitnih materialov. Taka postavitev omogoča izkoristek večjih dimenzij ter neomejenih kombinacij. Odsotnost razmejitvenih robov pripomore k preprostemu vzdrževanju visokih higienskih standardov ter veliki všečnosti kuhinje kot celote.


Navodila za vgradnjo VGRADNIH (U) pomivalnikov




NAČIN VGRADNJE: 
NASADNI POMIVALNIKI

Nasadne pomivalnike vgrajujemo kot zgornji zaključni element ene ali več kuhinjskih omaric. Višina roba nasadnih pomivalnikov je 30 mm. Nasadni pomivalniki imajo zidni rob višine 30 mm ali pa so brez njega.

Navodila za vgradnjo NASADNIH pomivalnikov





NEGA IN ČIŠČENJE :

Po vgradnji kuhinjsko korito temeljito očistimo od vseh ostankov, zlasti železnih opilkov, ker bi daljši stik takih delcev z mokro površino korita povzročil rjaste madeže na površini!
Preberite si več o negi in vzdrževanju Alveus pomivalnikov.

Alveus

Kakovostni izdelki za vašo kuhinjo... velik izbor oblik, dimenzij, materiala...

Poišči svoj kuhinjski pomivalnik