Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Načini in navodila za vgradnjo

Pomivalniki Alveus so prirejeni za različne vrste vgradenj, s čimer se lahko popolnoma prilagodijo oblikovnim in arhitekturnim zahtevam vaše kuhinje.

Različni načini vgradnje pomivalnikov zahtevajo različne načine montaže.

Pri vgradnji kuhinjskih armatur vam svetujemo, da se poslužujte storitev strokovnih monterjev.


NAČIN VGRADNJE: POPOLNOMA VSADNA (F)


Popolnoma vsadne (F) kuhinjske pomivalnike vgradimo v kuhinjski pult iz vodoodpornega materiala (naravni kamen, kompozitni materiali), ki je predhodno obdelan tako, da je zgornji rob pomivalnika v isti ravnini kot kuhinjski pult. Prednost popolnoma vsadnih kuhinjskih pomivalnikov je delovna površina brez robov, izredno enostavno čiščenje ter atraktiven izgled.


Poponoma vsadni način vgradnje kuhinjskega korita Načini vgradnje kuhinjskega korita AlveusRando Up 50 popolnoma vsadno pomivalno koritoNavodila za vgradnjo POPOLNOMA VSADNIH (F) pomivalnikov


NAČIN VGRADNJE: PLOSKOVNO VSADNA (S)

Ploskovno vsadne (S) pomivalnike vgradimo v kuhinjski pult in tako ustvarimo skoraj enovito delovno površino. Tanki, skorajda neopazni robovi pomivalnikov omogočajo hitro in preprosto čiščenje, vgradnja pa je izredno enostavna tudi v klasične pulte.

Ploskovno vsadna kuhinjska korita Navodila za vgradnjo kuhinjskega kortiaStricto - pomivalna korita s ploskovno vsadnim načinom vgradnje

Navodila za vgradnjo PLOSKOVNO VSADNIH (S) pomivalnikov


NAČIN VGRADNJE: KLASIČNO VSADNA (I)

Navodila za vgradnjo korita

Klasično vsadna (I) pomivalna korita so vgrajena v kuhinjski pult in predstavljajo del zvezne delovne površine. V izrez ustrezne velikosti vstavimo pomivalno korito z zgornje strani in ga pritrdimo s priloženimi sponami.

Klasično vsadna vgradnja korita Klasična vgradnja koritaLine Maxim 80 klasično vsadni pomivalnik


Navodila za vgradnjo KLASIČNO VSADNIH (I) pomivalnikov


NAČIN VGRADNJE: VGRADNE POSODE (U)

Vgradne posode omogočajo vgradnjo s spodnje strani kuhinjskega pulta, pri čemer rob pomivalnika prekrije površina kuhinjskega pulta iz naravnega kamna ali kompozitnih materialov. Taka postavitev omogoča izkoristek večjih dimenzij ter neomejenih kombinacij. Odsotnost razmejitvenih robov pripomore k preprostemu vzdrževanju visokih higienskih standardov ter veliki všečnosti kuhinje kot celote.

Podpultna vgradnja korita navodila Podpultno kuhinjsko koritoLuno vgradne posode


Navodila za vgradnjo VGRADNIH (U) pomivalnikov


NAČIN VGRADNJE: NASADNI POMIVALNIKI

Nasadne pomivalnike vgrajujemo kot zgornji zaključni element ene ali več kuhinjskih omaric. Višina roba nasadnih pomivalnikov je 30 mm. Nasadni pomivalniki imajo zidni rob višine 30 mm ali pa so brez njega.

Nasadna vgradnja korita v kuhinji Nasadno kuhinjsko koritoClassic nasadni pomivalniki

Navodila za vgradnjo NASADNIH pomivalnikov


NAVODILA ZA IZDELAVO ODPRTINE V GRANITAL POMIVALNIKUNEGA IN ČIŠČENJE :

Po vgradnji kuhinjsko korito temeljito očistimo od vseh ostankov, zlasti železnih opilkov, ker bi daljši stik takih delcev z mokro površino korita povzročil rjaste madeže na površini!
Preberite si več o negi in vzdrževanju Alveus pomivalnikov.

Alveus

Kakovostni izdelki za vašo kuhinjo... velik izbor oblik, dimenzij, materiala...

Poišči svoj kuhinjski pomivalnik