Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Skupaj smo močnejši

Sami smo močni, a skupaj smo še močnejši. 
S tem v mislih sta Alveus in Stala združila moči obeh blagovnih znamk s ciljem, da vam zagotovita več, bolje in kjerkoli.

Sinergija obeh blagovnih znamk vam omogoča, da izberete obliko, ki ustreza vam in vaši kuhinji. Tako lahko izrazite svoj značaj in zadovoljite svoje potrebe tako, da boste v svoji kuhinji zares uživali. Naš raznolik izbor, osredotočen na funkcionalnost in dizajn, vam omogoča pristnost pri oblikovanju svojega doma.

Omogoča vam svobodo izražanja.Kaj nas dela edinstvene?

ALVEUS

Izboljšajte svojo kuhinjo in se izrazite - za vsakogar in v kateremkoli slogu, ki si ga lahko zamislite.

Alveusova dediščina, pod močnim vplivom sredozemske kulture, je hrbtenica ustvarjanja - ne le funkcionalnih in kakovostnih izdelkov, temveč tudi lepo oblikovanih umivalnikov, iz različnih materialov, v številnih barvnih možnostih. 
Izjemno širok in raznolik nabor izdelkov vam daje popolno svobodo, da kuhinji podate svoj pečat in jo naredite resnično svojo.

Reprezentativni Monarh je edinstvena serija lepo obarvanih izdelkov iz nerjavečega jekla, ki vam omogoča, da ustvarite resnično izjemno kuhinjo.

Alveus pomivalna korita, Express yourself


STALA

Skandinavska natančnost za vsakdanje življenje - pozornost do detajlov, ki je brez primere.

Stala je zelo ponosna na ustvarjanje izdelkov, ki so zasnovani in izdelani z največjo skrbjo in pozornostjo do detajlov. Vodilna filozofija Stala je ustvarjanje lepih, visoko funkcionalnih in trajnostnih izdelkov. Nagrajevano nerjavno jeklo StalaTex ™ je odličen primer tega. Inovativna in unikatna tehnologija oživi nerjavno jeklo na povsem nov način. Oglejte si Staline izdelke - tukaj. Preberite si več o Stala.Kaj nas združuje?

Svoboda izražanja - skupaj vam ponujamo najboljšo izbiro za oblikovanje srca svojega doma - kuhinje. Z veliko raznolikostjo in poudarkom na funkcionalnosti ter oblikovanju, lahko svobodno in brezbrižno izrazite svoj pristni jaz, z našo pomočjo.


Edinstvenost nerjavnega jekla

Trendi se spreminjajo zelo hitro. Naše stranke danes natančno vedo, kaj potrebujejo. Prizadevamo si postaviti nove trende, z inovativnim preoblikovanjem nerjavnega jekla in svojim strankam ponuditi različne in edinstvene izbire ter funkcionalne rešitve.

Naše inovativne tehnologije oživijo nerjavno jeklo. Barve premium linije Monarch in unikatne ter nagrajene Stalatext površinske teksture omogočajo neskončne možnosti.

Alveus Monarch Collection pomivalniki v zlati, bronasti, bakreni in antracit barvi

Raznolikost s poudarkom na funkcionalnosti in oblikovanju

Naši dopolnjujoči se portfelji izdelkov omogočajo še širši izbor in vam dajejo resnično svobodo izražanja. Verjamemo v funkcionalnost in ne delamo kompromisov pri oblikovanju.

Individualnost

Z Alveusovimi personaliziranimi izdelki in Stala Designer programom za kreiranje individualnih rešitev so možnosti skoraj neskončne in vsakdo lahko ustvari edinstveno kuhinjo za svoj dom.

Alveus pomivalniki iz kaljenega stekla z vzorci po meri

Delo z roko v roki z naravo

Cenimo, kar nam daje narava, in zavedamo se njenega pomena. Zato se trudimo, da bo naša pot v prihodnost trajnostna. Prizadevamo si za inovativne in energetsko učinkovite proizvodne procese. O naši veliki skrbi za naravo pričajo tudi naši »zeleni« certifikati in nagrade. Več o trajnosti preberite v Alveus - sobivanje z naravo in Odgovornost na Stali.


Skupaj lahko zagotovimo, da naše stranke najdejo pravi model zase, saj lahko izbirajo med več kot 300 modeli kuhinjskih pomivalnih korit, različnimi materiali, vrstami vgradnje, dimenzijami, barvami in možnostjo izdelave po meri.

Izberite obliko. Odločite se za material. Naj bo funkcionalno.

Izrazite se.Alveus

Kakovostni izdelki za vašo kuhinjo... velik izbor oblik, dimenzij, materiala...

Poišči svoj kuhinjski pomivalnik