Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Kuhalne plošče

Kuhalniki Alveus so prilagojeni za vgradnjo v čajne in manjše kuhinje v garsonjerah, počitniških domovih ter počitniških hišicah. Odlikuje jih funkcionalna razporeditev grelnih teles in eleganca plemenitega nerjavnega jekla, iz katerega je izdelano ohišje kuhalnikov.

Izvedba združuje kuhalnik in kuhinjski pomivalnik v enem izdelku. Kuhalnike Alveus vgradimo kot zgornji zaključni element ene ali več kuhinjskih omaric.

Modeli so opremljeni z električnimi grelnimi telesi, ki ustrezajo direktivam EU glede varnosti in elektromagnetne združljivosti.

Combi Ceral: steklokeramična plošča + pomivalnik v enem

Novi model Combi Ceral 100 združuje 170 mm globoko pomivalno posodo iz vrhunskega nerjavnega jekla, oblikovano tako, da omogoča zelo enostavno čiščenje, priročno odlagalno površino ter steklokeramično ploščo z upravljanjem na dotik. Plošča ima dve kuhalni površini.


Video predstavitev Combi CeralDimenzija: 1000x600x70
Priključitev: 230 V/50 Hz
Priključna moč: 3000 W
Material pomivalnika: nerjavno jeklo
Površinska struktura: NAT

Alveus Combi Ceral kuhalna plošča s pomivalnikom

Combi Ceral - idealen za manjša stanovanja, počitniške hišice, ipd.Combi electra: kuhalniki z električno pločo

Če vam bolj ugaja navadna električna plošča ob pomivalniku potem vas vabimo, da si ogledate Combi electra kuhalnike (s pomivalnikom): Combi electra 100 in Combi electra 120.

Alveus Combi elektra kuhalna plošča s pomivalnikom


Oglejte si ponudbo Alveus kuhalnih plošč tukaj.


Kakovostne Alveus izdelke lahko najdete tudi pri naših partnerjih. Oglejte si lokacije prodajnih mest Alveus izdelkov v Sloveniji.


Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti
Alveus varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Alveus

Kakovostni izdelki za vašo kuhinjo... velik izbor oblik, dimenzij, materiala...

Poišči svoj kuhinjski pomivalnik