Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Splošni pogoji poslovanja

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Podjetje Kovinoplastika Lož d.o.o. se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.
Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Ko uporabljate kontaktne obrazce na naši spletni strani za izražanje vašega interesa za sodelovanje ali za kakršna koli druga vprašanja glede določene države, kjer imamo imenovanega predstavnika, lahko delimo vaše kontaktne podatke in vsebino sporočila z našim pooblaščenim predstavnikom v tej državi. Ta ukrep je sprejet za poenostavitev postopka pomoči in zagotavljanje, da boste prejeli hitro in ustrezno podporo za vaša vprašanja v zvezi s sodelovanjem. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.
Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.
Spletne strani uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.
Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Kovinoplastika Lož d.o.o. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.
V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Kovinoplastika Lož d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.AVTORSKE PRAVICE

© Copyright 2008 Kovinoplastika Lož d.o.o. Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.
Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Kovinoplastika Lož d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.


SPLETNA TRGOVINA - SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA


Pogoji poslovanja

Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ne uporabljate Spletne trgovine Alveus. Podjetje Kovinoplastika Lož d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.trgovina.alveus.si kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si pred oddajo naročila ogledate aktualne pogoje poslovanja.


Varnost nakupa in reklamacije

 Spletna stran www.alveus.si (v nadaljevanju Spletna stran) je spletna prodajalna v lasti podjetja Kovinoplastika Lož d.o.o., Cesta 19. oktobra 57, 1386 Stari trg pri Ložu (v nadaljevanju Prodajalec).

 Za informacije v zvezi z Vašim naročilom in njegovo dostavo nas lahko pokličete na našo telefonsko številko: 01/70 53 314 ali pošljete e-pošto na naslov: spletna.trgovina@alveus.si


Podano naročilo za nakup pomeni sklenitev prodajne pogodbe. Prodajno pogodbo lahko sklenejo samo kupci, ki imajo stalno prebivališče v Republiki Sloveniji. Ta prodajna pogodba oziroma naročilo za nakup je shranjeno pri Prodajalcu in ga lahko kupec po pisnem zahtevku dobi kadarkoli v roku 5 let od opravljenega naročila. Podatke o kupcih, ki jih pridobimo na naši Spletni strani skrbno varujemo. Zagotavljamo, da bomo zbrane podatke uporabljali izključno za izvedbo nakupov in izboljšanje delovanja Spletne strani. Več o varovanju zasebnosti si preberite v pravnih obvestilih. Prodajalec ima pred dostavo blaga pravico kontaktirati kupca preko telefona ali e-pošte z namenom preverjanja posredovanih kontaktnih podatkov. V primeru, da na podlagi posredovanih podatkov ne more stopiti v stik s kupcem, lahko Prodajalec smatra podano naročilo za nakup kot nično.


Poškodbe izdelka

Kupec je dolžan pri prevzemu izdelka pozorno pregledati embalažo in njeno vsebino. V primeru poškodbe izdelka je kupec dolžan na poškodbo takoj opozoriti dostavljavca. Kupec je dolžan skupaj s poštnim delavcem sestaviti uradni zapisnik, posebej pozorno pa izpolniti rubriko o stanju embalaže in izdelka. Kupec bo odstopil poškodovan izdelek, ki bo skupaj z uradnim zapisnikom na stroške Kovinoplastika Lož d.o.o. poslan na naslov pošiljatelja. Po prejemu poškodovanega izdelka bomo v najkrajšem roku poslali kupcu nov izdelek.

V primeru, da kupec opazi poškodbo po dostavi izdelka, vendar v največ 30 dneh po dostavi, poškodbo prijavi na spletna.trgovina@alveus.si, ali tel. št.: 01/70 53 314. Pogoj za prijavo poškodbe izdelka v roku 30 dni po dostavi je shranjena embalaža, na podlagi katere se ugotavlja, kje oz. kako je poškodba nastala. Zaželeno je tudi, da je poškodba zabeležena s fotoaparatom in fotografije poslane na naslov spletna.trgovina@alveus.si. Vse kasnejše reklamacije poškodb izdelka prevozniki upoštevajo le izjemoma in jih v njihovem imenu tudi naše podjetje ne more rešiti.


Dostava

Naročeno blago boste prejeli na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. Dostava se vrši od ponedeljka do petka v dopoldanskih urah. Rok dobave bo posameznemu naročniku naknadno sporočen v 2 delovnih dnevih od dneva naročila na elektronski naslov. (Opomba: Za kompozitne pomivalnike Algranit je rok dobave lahko tudi nekoliko daljši). Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. V primeru, da zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.


Možnost plačil v spletni trgovini:

Plačilo po povzetju

Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Celotna kupnina + stroški dostave so navedeni v naročilu. Veljavna cena izdelka je tista, ki je objavljena na dan naročila.

Stroški dostave znašajo 6,10 € (z DDV), kateri se obračunajo na posamezno naročilo (ena pošiljka) in ne na posamezen kos, njegovo težo ali velikost. V primeru enkratnega naročila nad 200 €dostava brezplačna.

Navedene cene produktov na spletni strani veljajo samo za spletno trgovino. Ponudba in cene veljajo do odprodaje zalog, oziroma do vašega pisnega preklica naročila. Vse cene vsebujejo DDV. Vse blago je obdavčeno po 22% davčni stopnji. Slike so simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Pridružujemo si pravico do morebitnih sprememb in napak v katalogu, na internetni strani in ostalih oglasih, brez predhodne najave.

V primeru, da s kupljenim blagom iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni, nam morate v roku 14 dni od dneva prejema pošiljke sporočiti, da od pogodbe odstopate. Blago morate fizično vrniti v roku 14 dni od dneva oddaje sporočila o odstopu od pogodbe. Vrnjeno blago mora biti nepoškodovano in v originalni embalaži. Stroške vračila nosi naročnik, vrnjena pošiljka pa naj bo naslovljena na je naslov:


Kovinoplastika Lož d.o.o.

Cesta 19. oktobra 57,

1386 Stari trg pri Ložu


Po želji vam blago zamenjamo za drugo.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Želimo vam ugoden nakup!


Tel: 01/70 53 314

Mob: 041/625 697

E pošta: spletna.trgovina@alveus.si

 

Obveznosti izdajanja in sprejemanja računov


Vračilo izrabljene opreme

Odpadna električna in elektronska oprema (OEEO) je zaradi svoje sestave in vsebnosti nevarnih sestavin posebna vrsta odpadkov, zato jo je potrebno ločevati od ostalih odpadkov ter ustrezno obdelati in predelati. V ta namen vas obveščamo, da lahko vašo odsluženo električno in elektronsko opremo brezplačno oddate v zbiralnice družbe ZEOS d.o.o., ki v našem imenu zagotavlja ustrezno ravnanje z OEEO. Vam najbližjo in najustreznejšo lokacijo oddaje OEEO ter ostale informacije lahko najdete na povezavi www.zeos.si.Alveus

Kakovostni izdelki za vašo kuhinjo... velik izbor oblik, dimenzij, materiala...

Poišči svoj kuhinjski pomivalnik