Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

3D modeli pomivalnikov Alveus

Arhitekti, mizarji, notranji oblikovalci,

ker vemo kako pomembne so zadovoljne stranke, smo za vas pripravili 3D modele Alveus pomivalnih korit, s katerimi boste lažje pripravili realistično vizualizacijo vaših projektov.

3D vizualizacija notranje opreme bo vaši stranki pomagala, da se lažje vživi v novo kuhinjo, ki je v nastajanju.

Kako do 3D modelov Alveus pomivalnih korit?

3D modeli kuhinjskih korit Alveus

V Prodajnem programu najprej izberite želeni pomivalnik.


  1. Označite verzijo pomivalnika: izvedbo (desni/levi), barvo pomivalnika, ipd (odvisno od modela).

  2. Nekoliko nižje v opisu pod ''Tehnična dokumentacija'' boste našli ustrezne 3D modele. POZOR: 3D modeli se ne bodo prikazali, če ne boste izbrali ustrezene verzije pomivalnika (točka 1).

  3. Kliknite na dokument in ga naložite na svoj računalnik.

Najbolj priljubljeni modeli Alveus pomivalnikov premium kakovosti

Ali tudi vaši naročniki želijo nekaj več?
Za najzahtevnejše stranke, ki pri funkcionalnosti, kakovosti in dizajnu ne pristajajo na kompromise, smo pri Alveusu razvili premium linije pomivalnih korit in pip.

Tukaj smo zbrali nekaj pomivalnih korit in kuhinjskih armatur na katera prisegajo in jih najpogosteje svetujejo notranji oblikovalci v Sloveniji in drugod po Evropi. S klikom na spodnje fotografije se lahko podrobneje spoznate s posamezno družino korit, seveda pa smo vam pri izbiri vedno na voljo za pomoč.

3D modeli pomivalnih korit

Kuhinjska korita enojna

Kuhinjsko korito Alveus Rando

Belo kuhinjsko korito ALveus


Arhitekti in notranji oblikovalci o Alveus pomivalnikih

''Alveus izdelki, se mi zelo dopadejo, ker zelo hitro sledijo trendom dizajna. Vedno premikajo smernice na področju novosti, pa naj bodo to oblike ali barve produktov. 
Poleg dobrega oblikovanja so tudi zelo kvalitetni. Vsaka stranka do sedaj je bila z Alveus izdelkom zadovoljna. Po več letih njihove kuhinje še vedno izgledajo kot nove, zahvaljujoč vašim izdekom.''

Tjaša Klemen, oblikovalka notranjih prostorov

..........................................................................................................

''Vsa Alveus korita PREMIUM linije zaznamujejo ravne, čiste linije, brez utorov, ki smo jih vajeni pri klasičnih koritih.
Prav tako je potrebno poudariti kvalitetno in natančno izdelavo, ki omogoča enostavno vgradnjo. Prednost pri obliki PREMIUM koritih je v tem, da je njihov izgled enostaven in hkrati eleganten, poleg tega so še funkcionalna in s svojo obliko ne narekujejo točno določenega stila kuhinje.''

Katarina Šauperl, oblikovalka notranjih prostorov


Sodelovanje z Alveusom - pomoč pri promociji 

Vsem notranjim oblikovalcem, s katerimi sodelujemo, nudimo izpostavitev na naši spletni strani in družabnih omrežjih Alveusa, tako v sloveniji kot v tujini.

Primer sta ta dva intervjuja z notranjima oblikovalkama, znotraj katerega je predstavljeno tudi njuno podjetje, spletna stran, članka pa sta imela več kot 1000 branj. 

Vas zanima kako se povezati z nami, več o prednostih partnerstva ali Alveus izdelki?  

Pišite nam na info@alveus.si - z veseljem smo vam na voljo za vse informacije.  


Imate vprašanje ali potrebujete nasvet? 

Izpolnite spodnji obrazec in z veseljem vam bomo pomagali.

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti
Alveus varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.


Alveus

Kakovostni izdelki za vašo kuhinjo... velik izbor oblik, dimenzij, materiala...

Poišči svoj kuhinjski pomivalnik