Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Alveus Mix & Match

Drznite si ustvariti mokri del kuhinje povsem po svojem okusu in izberite svojo barvno kombinacijo!

Alveus Mix & Match

Za večino novogradenj so značilni veliki in odprti prostori, meje med kuhinjo in dnevno sobo pogosto sploh ni ali pa je ločena zgolj s kuhinjskim otokom. 

Zato so elegantne, minimalistično urejene kuhinje z »wow-učinkom« postale skorajda nuja.Alveus sodobni pomivalniki

Alveus sledi sodobnim trendom in arhitekturnim zahtevam kupcev, zato dizajn pomivalnih korit in kuhinjskih armatur popolnoma ustreza tako po videzu kot tudi po funkcionalnosti. 

Poleg tega uporabljamo le vrhunske materiale, ki zagotavljajo lahko in okolju prijazno vzdrževanje ter čiščenje. 


Glede na material izdelave ponuja Alveus svojim kupcem štiri možnosti izbire: 


Klasična pomivalna korita iz nerjavnega jekla je tehnološki napredek lastne proizvodnje skupaj z ekipo dizajna povzdignil v moderne, elegantne, sodobne pomivalnike, ki v najrazličnejših oblikovnih linijah zadostijo potrebam prav vsake kuhinje.


Da bi ponudili še kanček glamurja, so Alveusovi strokovnjaki razvili linijo Monarch;

najbolj popularnim pomivalnikom iz nerjavnega jekla med proizvodnjo dodajo keramični nitrid, katerega končni rezultat so unikatni pomivalniki iz obarvanega nerjavnega jekla, ki so visoko odporni na praske, dosegljivi izbranim okusom v vznemirljivih odtenkih zlate, bronaste, bakrene in antracitno sive.

Ker se svet zadnja leta obrača nazaj k naravi, s kompozitnimi pomivalnimi koriti sledimo trendu zemeljskih barv pomivalnikov iz granitala, ki je izjemno trden in hvaležen pri pogosti uporabi, prav tako pa se ga da odlično barvno kombinirati v najrazličnejših stilih in barvah kuhinje.

Belo granitno kuhinjko korito

Za tiste, ki želijo popolnoma personalizirati videz svoje kuhinje, pa so tu zanimivi in oblikovno posebni pomivalniki iz kaljenega stekla, katerega lahko izdelamo v poljubni barvi, grafiki oziroma dodamo fotografijo po želji.

Pomivalno korito iz kaljenega stekla Alveus

 

Vaš stil, vaše barve

Alveusov sistem Mix & Match pomeni, da lahko izberete modele pomivalnih korit iz svojega najljubšega materiala in to v barvi, ki vam najbolj ustreza, ter ga še dodatno personalizirate z izbiro kuhinjske armature v enaki ali povsem drugi barvi. Zalo pomivalno korito Alveus  Kuhinjsko korito Quadrix 50 v zlati Monarch barvi s kuhinjsko armaturo Laguna in odtokom v srebrni Monarch barvi 

Če se želite še nadalje poigrati z barvami, si lahko poljubno izberete tudi barvo odtoka, pop-up ročice za nadzor odtoka … 

Drznite si sanjati … Drznite si ustvariti mokri del kuhinje povsem po svojem okusu! Posebna kuhinja si zasluži tudi poseben pomivalnik, saj je to centralna in najbolj opazna točka vaše kuhinje.

Katera je vaša najljubša kombinacija? 

Poglejmo nekaj kombinacij, ki so nastale na željo naših strank:

  • naravno z zlato eleganco: bel granitni pomivalnik dopolnjuje in nadgrajuje zlata barva odtoka, pop-up ročice, odprtine za iztok in elegantna in moderna kuhinjska pipa.

Beli pomivalnik z zlatim odtokom Alveus

Korito Formic 20 iz belega Granitala z zlato kuhinjsko armaturo Laguna in zlatim odtokom

Zlati pomivalnik Alveus Monarch Quadrix Kuhinjsko korito Quadrix 50 v zlati Monarch barvi s kuhinjsko armaturo Laguna in odtokom v srebrni Monarch barvi 

  • Ker se vsi štirje odtenki med seboj dobro barvno ujemajo, je možnosti izbire res ogromno. 
    Bakreno pomivalno korito poudarite z antracitnimi gumbi, odtoki in pipo, ali pa izberete eno korito v antracitni, drugo v bakreni barvi ter zamenjate barvi odtokov. 

Pomivalnik v bakreni in antracit barvi AlveusVgradne posode Variant v Monarch bakreni in antracitni barvi, zamenjane barve odtokov in kuhinjska armatura Slim monarch v bakreni barvi

Morda ste bolj za klasični inox, ki ga nadgradite s kuhinjsko armaturo v eni izmed Monarch barvnih odtenkov in kombinirate odtok in odtočne gumbe v ujemajoči barvi? 

kvadratasto pomivalno korito Kuhinjsko korito Stylux iz nerjavnega jekla z zlatim odtokom in zlata pipa Laguna Monarch

  • Granital z barvnimi poudarki: če vas vleče k naravnemu, hkrati pa želite ohraniti nekaj glamurja, bo kombinacija perlastega, peščenega, čokoladno rjavega, sivega ali črnega pomivalnika z odtočnimi gumbi in pipo v zlati, bronasti, antracitni ali bakreni barvi nemudoma kuhinji vdihnilo dušo. 

Beli pomivalnik z bakrenim odtokomKuhinjsko korito Formic 20 iz belega granitala z bakrenim odtokom in kuhinjsko armaturo Slim Monarch v bakreni barvi

  • Bolj personalizirano ne gre: pomivalno korito iz kaljenega stekla je popolnoma prilagodljivo vašemu slogu, saj lahko steklo, ki predstavlja rob pomivalnika ter odlagalno površino, izdelamo v poljubni barvi, z vzorci oziroma grafikami ali celo izberete svojo priljubljeno fotografijo kakšne destinacije, svoje družine … Tako bo pomivalnik edinstven in povsem po vaših željah.

Rdeči pomivalnik iz kaljenega stekla Alveus

 

Dodatki, ki navdušijo

Pozabili pa nismo tudi na dodatne »bombončke«, ki niso le lepi, ampak tudi funkcionalni. Po želji lahko v poljubni barvi izberete še odcejalno posodo, ki bodisi ustreza barvi pomivalnika, bodisi je v odtenku pipe in odtoka in naredi vsakdanje pranje sadja in zelenjave v trenutku bolj privlačno.

Pomivalna korita družin Variant, Line, Kombino, Formic in Quadrix lahko dopolnite še s praktično leseno desko, ki nemudoma poveča vašo delovno površino in prihrani čas pri pospravljanju kuhinje.

Za vselej se znebite stekleničk mila in sredstva za pomivanje posode ob pomivalniku! Neposredno v rob pomivalnega korita namestite dozirnik detergenta in s tem poskrbite za vselej urejen videz kuhinje. Tudi ti so na voljo v različnih barvah in so del sistema Mix & Match.

granitni pomivalniki Alveus Atrox

Odklikajte na Alveusov spletni katalog Mix & Match in izberite svoj sanjski pomivalnik ter kuhinjsko armaturo v vaši najljubši kombinaciji materialov in barv!

Nazaj na seznam