Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Novi liniji pomivalnih korit Luno in Galeo: da bo vaša kuhinja središče vašega doma

Z novima linijama pomivalnih korit, Alveus zasleduje svojo vizijo: da kuhinja postane srce vsakega doma, Alveus pomivalna korita in kuhinjske armature pa središče vsake kuhinje.

Novi liniji pomivalnih korit Luno in Galeo: da bo vaša kuhinja središče vašega doma

Preživljanje prostega časa z najbližjimi sprošča, razveseljuje in daje smisel. 

In kje je druženje lahko najbolj iskreno, veselo in domače, če ne v objemu svojega doma?


Druženja so pogosto povezana tudi z dobro hrano.

A minili so časi, ko so ženske, zaprte v kuhinji kuhale in stregle, medtem ko so se gostje zabavali v jedilnici. Kuhanje je postalo domena več družinskih članov ali celo prijateljev in postaja del druženja. 

Tudi v Sloveniji se obračamo k trendu, ko so meje med kuhinjo in jedilnico zabrisane.


Veliko prijateljev, velike družine … 

Pri Alveusu razumemo potrebe, ki jih prinašajo velike družbe, zato na tržišče pošiljamo novost: liniji pomivalnih korit Galeo in Luno.

Obe predstavljata rešitev za kuharske potrebe vsake kuhinje, ki služi svojemu namenu.


Z novima linijama pomivalnih korit, Alveus zasleduje svojo vizijo: da kuhinja postane srce vsakega doma, Alveus pomivalna korita in kuhinjske armature pa središče vsake kuhinje. 


In kakšne so glavne prednosti novih linij pomivalnikov?

 

Nadstandardno veliko prostora


Galeo in Luno sta pomivalni koriti, ki še vedno ohranjata najbolj značilne Alveusove karakteristike pomivalnikov: kakovostne materiale, moderen dizajn, vrhunsko kvaliteto. 


Prinašata pa novost, ki jo bodo velike družine ali pa ljudje, ki pogosto gostijo in razvajajo goste s svojimi kulinaričnimi mojstrovinami, še posebej cenili. 

Poslušali smo vaše želje in s posebno tehnologijo ustvarili globlja pomivalna korita, a v optimalnem radiju. 


Kljub temu, da večina nima ogromnih kuhinj in možnosti za korita velikega radija, pride globina pomivalnih korit še kako prav. 


Tako smo rešili vaš večni problem prostora v kuhinji – pomivalno korito še vedno ustreza standardni velikosti omarice, ki je ponavadi na voljo za mokri del kuhinje, a smo z globino korita pridobili prepotreben prostor za pomivanje velikih posod, pekačev, začasnega umikanja oziroma »skrivanja« večje količine umazane posode in drugih potreb, s katerimi se srečujete gostitelji večjih družb oziroma starši velike družine.

 

Zaobljene linije za izbran okus


Najnovejši generaciji pomivalnih korit Galeo in Luno bosta pritegnila s klasičnim videzom ostrejših linij, a brez ostrih robov. 


Elegantna zaobljenost kvadratnih linij prinaša idealen kompromis tako, da se prilega vsaki kuhinji, ne glede na barvo in slog, ki ste ga izbrali.


Združene moderne ravne linije z zaobljenimi robovi so rdeča nit na odcejalni površini, se nadaljujejo v samem koritu in tudi pri gumbu za odtok. 


Prav tako bo oko pritegnil estetsko skrit pomožni pretok za odvečno vodo, ki preprečuje iztek vode po kuhinji, v primeru prepolnega pomivalnega korita.

 

Pomembni prednosti: enostavno čiščenje in trpežnost


Zaobljenost robov je ravno pravšnja, da še vedno zadostuje eni najbolj priljubljenih prednosti Alveusovih pomivalnikov – enostavnemu čiščenju. 


Ko boste v globoki posodi korita očistili vse pladnje in velike posode, boste brez napora z zgolj mehko krpo iz mikro-fibre in nežno milnico očistili vaše pomivalno korito, s suho krpo pa mu znova in znova vrnili popoln sijaj.

 

Seveda so pomivalna korita linije Galeo in Luno brezkompromisna kot vsa Alveusova korita: vrhunsko nerjavno jeklo z obdelavo Satin omogoča brezčasen sijaj in preprosto vzdrževanje, z malo možnostmi za vidne poškodbe.


Prav tako pa z nadstandardno debelino jekla omogoča tiho uporabo in odpornost na velike temperaturne spremembe.

 

Pomivalna korita Galeo


Linija pomivalnih korit Galeo bo razveselila uporabnike, ki želijo v kuhinji klasično pomivalno korito velikega radija – kar 40 mm, ob tem pa še nadpovprečno globino posode 190 mm. 


S svojo velikostjo zagotavlja veliko funkcionalnost, z brezčasnim dizajnom pa odličen kompromis elegance in uporabnosti. 


Velika okrogla odtočna odprtina, velikosti fi 90 mm, z Alveusovo tehnologijo POP-UP mehanizma, ki omogoča nadzor nad odtekanjem vode iz korita kar na daljavo, bosta zadovoljila še tako zahtevne kuharske podvige. 


Odcejalna površina je v obliki solze, možna je leva ali desna postavitev, posode pa so na voljo v treh dimenzijah, tako da se pomivalno popolnoma prilagodi vašim željam.


 

Pomivalna korita Luno


Luno s svojimi ogromnimi posodami zagotavlja, da boste kar najhitreje »izbrisali« sledi zabave oziroma družinskega druženja ob prehrani. 


Vgradne posode Luno so oblikovane posebej za ogromne potrebe v kuhinji, saj so pomivalna korita z radijem 40 mm in posebno globoko posodo 180 mm popolnoma funkcionalnae, a hkrati še vedno izjemno elegantna in enostavna za čiščenje. 


Pomivalna korita Luno nudijo podobne funkcionalnosti kot Galeo: 

  • ogromne dimenzije posode, 
  • tri velikosti, 
  • vrhunsko nerjavno jeklo s Satin obdelavo, 
  • okroglo odtočno odprtino fi 90 mm s praktičnim POP-UP odtočnim sistemom, 
  • estetsko skrit pomožni pretok za odvečno vodo … 


 


Nazaj na seznam