Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Stala produkti - skandinavska natančnost, funkcionalnost in kakovost

Sami smo močni, a skupaj smo še močnejši. S tem v mislih smo Alveus in Stala združili moči obeh blagovnih znamk s ciljem, da vam zagotovimo več, bolje in kjerkoli.

Stala produkti - skandinavska natančnost, funkcionalnost in kakovost

Tako Stala kot Alveus že več kot pol stoletja zagotavljata vrhunska kuhinjska korita in sorodne produkte za kuhinjo. Stala se osredotoča na skandinavski dizajn in funkcionalnost, Alveus pa odlikuje širok asortima, možnost samoizražanja in estetika.

Alveus produkte v sklopu Alveus Nordic Collection že najdete na Stalini spletni strani in na policah skandinavskih trgovin, sedaj pa boste lahko Staline izdelke kupili tudi pri nas. 

Začetni asortima vključuje Stalino moderno kolekcijo kuhinjskih pultov s pomivalniki iz nerjavnega jekla, kompozitne pomivalnike in praktične kuhinjske dodatke, ki jih najdete na povezavi tukaj.

Kaj o sodelovanju Alveus & Stala pravita direktor Alveus-a Jože Kastelic in Category Manager v Stali Jari Peltonen in kako vidita našo prihodnost izveste v videu na tej povezavi.

Kdo je STALA?

Skandinavska natančnost za vsakdanje življenje - pozornost do detajlov, ki je brez primere.

Stala je finsko podjetje, ki oblikuje, proizvaja in trži inovativne rešitve za funkcionalne kuhinje. Vodilna filozofija Stale je ustvarjanje lepih, visoko funkcionalnih in trajnostnih izdelkov. Jedro Stalinega znanja je sposobnost združevanja nerjavnega jekla, finskega dizajna in vsakdanjega življenja. V tovarni v Lahtiju izdelujejo izdelke s simboli 'Finski dizajn' in 'Key Flag', ki jih ponosno izvažajo v več držav. Stala je del skupine Kovinoplastika Lož od septembra 2020.

Stala Seven kuhinjski pulti

Kuhinjski pulti iz nerjavnega jekla so trenutno zelo v trendu. Z delovnim pultom Stala narejenim iz visokokakovostnega, vzdržljivega in higieničnega nerjavnega jekla boste dobili največjo vrednost za vaš denar. Stalin asortima kuhinjskih pultov Seven ponuja rešitve za potrebe vseh, od domačih kuharjev, do zaposlenih posameznikov v živahnih mestih.
Stala Seven program kuhinjskih pultov z integriranim pomivalnikom si lahko ogledate 
tukaj. 

Inox kuhinjski pulti z integriranim pomivalnikom

Stala Combo kompozitni pomivalniki

Kompozitna pomivalna korita Stala so kombinacija dobrega dizajna in maksimalne funkcionalnosti. Ustrezajo različnim stilom kuhinj – rustikalnemu, modernemu ali skandinavskemu. Predvsem pa je črno obarvan kompozitni pomivalnik čudovito kuhinjsko korito. Oglejte si Stala Combo kompozitne pomivalniketukaj.

Stala kuhinjski dodatki

Dodatki Stala dopolnjujejo užitek priprave hrane in kuhanja. Praktični kuhinjski dodatki, ki jih je enostavno vzdrževati, so lepi na pogled in udobni za uporabo. Staline dodatke (deske za rezanje in odcejalne posode) si lahko ogledate tukaj.

Preberite si tudi: Alveus in Stala - Stronger together

Nazaj na seznam