Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Ste že prelistali nov Alvues katalog izdelkov 2022?

Na več kot 200 straneh so zbrani vsi produkti, novosti, predlogi ter koristne informacije.

Ste že prelistali nov Alvues katalog izdelkov 2022?

Ste že prelistali nov Alveusov katalog 2022? Najnovejši katalog lahko skupaj s preteklimi katalogi najdete tukaj. 

Razvoj in inovacije

Pri Alveusu stremimo k nenehnemu razvoju in inovacijam. Naša misija je ponuditi kupcu najboljše, vendar tudi po sprejemljivi ceni, zato so naši izdelki kvalitetni, estetski in funkcionalni. Gre za popolno kombinacijo, ki je v vsakdanjem življenju nepogrešljiva.  Vse to pa se trudimo storiti na okolju prijazen način, s čim manjšim vplivom na naravo. 

Zavedamo se raznolikosti kupcev in njihovih potreb, zato tudi ponujamo zares široko izbiro izdelkov, tako da lahko vsak najde tistega, ki mu je pisan na kožo. In to iskanje želimo poenostaviti! 

Alveus pomivalna kuhinjska korita katalog

Zakaj spletni katalog?

V novem spletnem katalogu najdete široko ponudbo izdelkov Alveus, skupaj z vročimi novostmi letošnjega leta. Prav tako najdete podatke o materialnih, dodatni opremi, funkcionalnosti in še mnogo mnogo več. Najboljše pa je, da vse zgoraj našteto najdete na enem mestu, zbrano in strnjeno. Format in sestava kataloga dajeta občutek, da ga listate v živo, prednost virtualnega listanja pa je, da kataloga ne morete založiti ali izgubiti, saj bo vedno ostal na istem mestu.

Nazaj na seznam