Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Z našimi zvestimi slovenskimi poslovnimi partnerji v Čakalnici

Letos lahko rečemo, da smo naše zveste slovenske poslovne partnerje povabili na že tradicionalno tretjo otvoritev veselega decembra.

Z našimi zvestimi slovenskimi poslovnimi partnerji v Čakalnici

Kot je v svojem pozdravnem govoru povedala Vodja Prodaje Inox, ga. Simona Celestina, sledimo trendu malce zgodnejšega prižiga prazničnih lučk po slovenskih mestih, kar pa zagotovo ni nič slabega.  Zakaj si ne bi polepšali še nekaj dodatnih dni v letu in zato smo Alveusove lučke »prižgali« že v četrtek, 29. novembra.

Z Alveusovimi zvestimi kupci smo prijeten večer pričeli kot se spodobi, s kozarčkom penine. Ga. Celestina se je po reviziji tekočega leta in napovedi prihajajočih projektov poslovnim partnerjem zahvalila za zaupanje in odlično sodelovanje ter nas vse povabila v Čakalnico … na odru. Odlična Lado Bizovičar in Janez Hočevar-Rifle sta poskrbela, da smo za dobro uro in pol odtavali v brezskrbnost in se iz srca nasmejali. Že tako prijeten večer pa smo zaključili ob nadvse okusni hrani in besedi ali dveh o predstavi, Alveusovih pomivalnikih ali pa o čem povesem tretjem.

Z Alveusovim večerom smo se želeli iskreno zahvaliti našim slovenskim poslovnim partnerjem ter jim v zahvalo želeli privoščiti sproščen in nasmejan večer.

V prihajajočih decembru želimo vsem še mnogo veselih dni in večerom, polnih iskrenega smeha.

Nazaj na seznam