Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Predstavljamo trende v kuhinji za leto 2021

Novo leto prinaša nove trende v izbiri materialov, barv in ideje, kako še izboljšati funkcionalnost kuhinje.

Alveus vam z izdelki vrhunske kvalitete in slovenske izdelave nudi široko izbiro na vseh treh področjih.

Materiali v kuhinji v 2021

Nerjavno jeklo (Inox) - večni trend

Nerjavno jeklo se več desetletij uvršča v sam vrh pri izbiri materialov za pomivalnike in pipe in kot kaže se bo ta trend nadaljeval tudi v prihodnje. Enostavno čiščenje, odpornost na visoke temperature, udarce in kemične vplive, možnost 100% reciklaže so samo osnovne lastnosti, ki vplivajo na priljubljenost Inoxa, če pa jim dodamo možnost različnih površinskih struktur, dobimo zmagovalno kombinacijo za pomivalna korita. 

Spodaj vam predstavljamo nekaj sodobno-klasičnih družin Alveus pomivalnikov iz nerjavnega jekla.

RANDO

Sodobni trendi in želje po vedno večji, prostorni posodi so bili povod za oblikovanje družine pomivalnikov Rando.
Radij posode 15 mm v kombinaciji z 20,5 cm globine zagotavlja precej prostornejšo posodo.
Preberite si več...

PURE

Prefinjen dizajn, čiste linije, brezhiben sijaj in eleganca. Velika posoda radija 15 mm je odličen kompromis elegantnega dizajna in funkcionalnosti oz. preprostosti čiščenja pomivalnika Pure. Preberite si več...

PURE UP

Družina pomivalnikov Pure Up je izpopolnjena družina Pure, ki smo jo nadgradili z novim PUSH Pop Up odtočnim sistemom. Sistem omogoča, da zgolj s pritiskom na gumb odpirate in zapirate odtok, ki je elegantno skrit z magnetnim pokrovčkom. Več...


Kompozitni material - Granital 

Pomivalna korita narajena iz kopozitnega materiala so v zadnjih letih pridobila na popularnosti, med trendi letošnjega leta pa so v samem vrhu. Izredno atraktivni in trpežni Granital pomivalniki so na voljo v različnih naravnih, zemljskih tonih, ki bodo v letu 2021 v ospredju. 

Predstavljamo vam dve zelo priljubljeni družini Granital pomivalnikov.

ATROX

Minimalističen, brezčasen dizajn s toliko odličnimi lastnostmi, zaradi katerih je Atrox ne samo privlačen, ampak tudi zelo funkcionalen kuhinjski pomivalnik! 

Spoznajte družino pomivalnikov Atrox - klik.

CADIT

Sodoben in hkrati brezčasen design s pridihom organske mehkobe. Funkcionalnosti in lastnosti, ki izpolnijo še tako velika pričakovanja.

Spoznajte družino pomivalnikov Cadit - klik.


Načini vgradnje pomivalnikov - Trendi v 2021

Trenutno najbolj zaželena načina vgradnje sta popolnoma vsadni (F), kjer kuhinjske pomivalnike vgradimo v kuhinjski pult, tako da je zgornji rob pomivalnika v isti ravnini kot kuhinjski pult in podmontažna (vgradne posode) (U), ki omogoča vgradnjo s spodnje strani kuhinjskega pulta, pri čemer rob pomivalnika prekrije površina kuhinjskega pulta iz naravnega kamna ali kompozitnih materialov.  Več o načinih vradnje pomivalnikov si preberite tukaj.

STRICTO (F)

Pomivalniku smo želeli dodati še nekaj ekstra funkcionalnosti ter zato prestavili armaturno površino na stran pomivalnika, kar omogoča veliko preprostejše manipuliranje okoli odcejalne površine. Spoznajte Stricto pomivalnike.

LUNO (U)

Pomivalniki družine Luno so oblikovani za velike in ogromne potrebe v kuhinji - velike in globoke posode bodo nudile dovolj prostora za pomivanje ogromnih posod in pladnjev po vaših zabavah. Spoznajte Luno pomivalnike.

RANDO (FS) - NOVO v 2021!!!

Eleganten in funkcionalen dobitnik nagrade med pomivalnimi koriti! V letu 2021 tudi z FS (popolnoma in ploskovno vsadni) načinom vgradnje - kmalu!


In kako je z barvami v letu 2021?

Prejšnja leta so v ospredju bile temne kuhinje, ki so jim sledile kuhinje v umirjenem, skandinavskem stilu kombinacije črne barve in naravnega lesa. Letos pa so v ospredju barve!


Dodajte nekaj dramatičnosti v kuhinjo z zlatimi, bakrenimi, bronastimi in antrazit odtenki Monarch Collection.


Granital pomivalniki so na voljo v različnih barvah, katerimi smo dodali dodatne 4 odtenke Granital Plus z lesketajočimi kovinskimi delci - izberite svojega.

Poživite svojo kuhinjo s pomivlaniki iz kaljenega stekla z grafiko, sliko ali barvo po meri.


Kakovostne Alveus izdelke lahko najdete tudi pri naših partnerjih. Oglejte si lokacije prodajnih mest Alveus izdelkov v Sloveniji. 


Blog - Trendi v kuhinji 2021: 15 trendov v kuhinji, ki bodo v letu 2021 še posebej izstopali.Alveus

Kakovostni izdelki za vašo kuhinjo... velik izbor oblik, dimenzij, materiala...

Poišči svoj kuhinjski pomivalnik