Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Alveus med zopet med renomiranimi razstavljalci na nemškem LivingKitchen

Navdihnjeni z najnovejšimi idejami in trendi ter z zanimivimi rešitvami na področju kuhinj.

Alveus med zopet med renomiranimi razstavljalci na nemškem LivingKitchen

Nemški sejem LivingKitchen se je z leti razvil v ključni dogodek, namenjen mendanorednemu kuhinjskemu sektorju, ki obeta inovativen in zanimiv vpogled v prihodnost celotne kuhinjske industrije. Veliko je obetal tudi letos. Med številnimi renomiranimi razstavljalci se je v Kölnu s svojimi odličnimi izdelki in številnimi novostmi predstavil tudi Alveus. Letos vam bo izbiro pomivalnika otežilo kar nekaj Alveusovih novosti:

Nova linija STRICTO, kjer smo pozicijo armaturne površine prestavili na stran pomivalnika in tako omogočili preprostejše manipuliranje na odcejalni površini.

Funkcionalen in estetski Push Pop-Up odtočni sistem, za upravljanje katerega je dovolj samo pritisk gumba.

Junija prihajajoča linija GALEO z globokimi in prostornimi posodami in nadvse elegantnim radijem 40.

Limited edition posebno oblikovan pomivalnik JUBILEE, ki je rezultat 50-ih let izkušenj, strasti in vizij ter kančka poguma.

Glede na mednaroden obisk sejma se je le-ta izkazal za odlično mesto srečanja z našimi že zvestimi poslovnimi partnerji, ki so si novosti lahko pogledali povsem od blizu, številnim potencialnim partnerjem pa smo s ponosom predstavili celoten Alveus-ov program, ki je s svojim obsegom in pestrostjo navdušil skoraj vsakega. Na sejmu nas je letos obiskal in si Alveus-ove izdelke ogledal tudi veleposlanik nj. eksc. g. Franc But z Veleposlaništva Republike Slovenije Berlin.

Nj. eksc. g. Francu Butu in vsem obiskovalcem se iskreno zahvaljujemo za obisk in zanimanje.

Nazaj na seznam