Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Alveus pomivalno korito in pipa tudi v Anini kuhinji, ki vedno diši po dobrotah

Ana je zadovoljna uporabnica Alveus pomivalnega korita in Alveus pipe.

Alveus pomivalno korito in pipa tudi v Anini kuhinji, ki vedno diši po dobrotah

Najbrž poznate simpatično Ano Žontar iz Anine kuhinje.

Strastna kuharica, žena, mamica, blogerka, avtorica več kuharic, je nekoč vodila lastno televizijsko oddajo, sedaj pa jo lahko pogosto vidite kot gostjo v oddaji Dobro jutro Slovenija.

Ana je tudi zadovoljna uporabnica Alveus pomivalnega korita in Alveus pipe.Ker je kuhinja družine razmeroma mala, sta s partnerjem izbrala belo barvo korita in pipe, saj svetle barve povečajo in posvetlijo prostor.

Prav tako, se na belem pomivalnem koritu manj poznata umazanija in vodni kamen.Novo korito je spretno namontiral kar parner sam.

Ana ja navdušena nad globino in prostornostjo korita, saj je tako več prostora za namakanje umazane posode in umivanje velikih posod.

Površina za odlaganje mokre posode je večja in za odtenek nagnjena, kar omogoča, da vsa odvečna voda odteče nazaj v korito.

Njuna glavna skrb pri izbiri bele barve so bili trdovratni madeži hrane: »Ko sem se odločila zanj, naju je z dragim skrbelo, da bi se v svetlo barvo vpila kakšna barva hrane, ki jo odložiš v korito, kot je paradžnikova omaka, pesa… ampak tukaj se pozna kvaliteta saj iz njega z gobico lahko očistim čisto vse. #SuperZadovoljna«.Tako je med drugim svojo izkušnjo z Alveus koritom in pipo opisala na svojem blogu.

Poleg kakovosti in uporabnosti, pa je pri pomivalnem koritu in pipi pomemben tudi dizajn. Tudi Ana svetuje, da izberite takšen model, ki vam je všeč in se sklada s celotnim izgledom kuhinje.

Pipa se namreč ponosno dviga nad ostale površine v kuhinji in hitro ukrade vsak pogled.

O izgledu  svojega novega korita in pipe je zapisala tako: »Zdi se mi, da je moja celotna kuhinja zaradi lepega korita in pipe lepša in kar najbolj šteje – bolj uporabna in bolje izkoriščena.«

Anina izbira je torej Alveusovo pomivalno korito iz granitala.

Granital je eden izmed najtrših materialov na tržišču in ima še boljše lastnosti kot sam naravni kamen granit, ki je druga najtrša svoj na Zemlji, takoj za diamantom.

Več o lastnostih, barvah in čiščenju granitala smo pisali v blogu »Za koga je granitno pomivalno korito prava izbira?«


Nazaj na seznam