Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Kuhinjsko korito vaših sanj

Slovensko, kakovostno, vzdržljivo – tri besede, s katerimi bi lahko povzeli prednosti kuhinjskih korit Aveus, vodilne slovenske blagovne znamke na področju kuhinjskih korit v Sloveniji in Evropi.

Kuhinjsko korito vaših sanj

V sodobni kuhinji postaja kuhinjsko korito več kot zgolj t. i. »mokri del« kuhinje – postalo je eleganten in pomemben trendovski del kuhinje, ki stilno dopolnjuje celoten videz kuhinje, hkrati pa v vsem svojem sijaju ohranja svojo prvotno funkcijo.

Kuhinjsko korito v beli kuhinji

Kuhinjsko korito skupaj s kuhinjsko armaturo zagotavlja najpomembnejši kotiček za pripravo hrane v kuhinji. Kuhinjsko korito in kuhinjska armatura morata tvoriti povezano celoto, da zagotavljata uporabniku – torej lastniku bleščeče nove kuhinje – popolno izkušnjo in hkrati vsakodnevno praktično uporabo, poleg tega pa še enostavno vzdrževanje kuhinjskega korita. Alveusova kuhinjska korita nudijo prav to.

 

Kuhinjsko korito Alveus: popolna izkušnja uporabnika

V kuhinjskem koritu natakamo vodo, oplaknemo živila, pomivamo posodo, lupimo, režemo, odcedimo, zmočimo … Za vsa ta kuhinjska opravila pa potrebujemo:

  • prostor, torej primerno globino korita, 
  • neobčutljivost in vzdržljivost materiala, da ga ob vsem tem ne opraskamo, 
  • hkrati pa domišljen dizajn, ki še vseeno daje estetsko zadovoljstvo uporabniku.

alveus kuhinjsko korito in značilnosti

Kuhinjsko korito Alveus vas s svojo prostornostjo ne bo nikoli razočaralo – ne glede na to, ali se odločite za dvojno kuhinjsko korito, ali imate prostor le za enojno kuhinjsko korito – večina družin kuhinjskih korit Alveus ima na voljo različne dimenzije pomivalnikov. 

Vsem kuhinjskim koritom pa je skupno to, da razvojna ekipa Alveusa vedno daje na prvo mesto pozitivno izkušnjo uporabnika, kjer je dovolj prostora v kuhinjskem koritu ena glavnih prednosti, ki jih kupci navajajo. Zato je Alveusova ekipa dizajna prejela celo nagrado za najnovejšo tehnologijo proizvodnje kuhinjskih korit z globokim vlekom – ustvarjanja globokih kuhinjskih korit z modernimi ravnimi linijami.Alveusova nagrada za tehnologijo za alveus kuhinska korita

Neverjetna trdnost in vzdržljivost materialov – ne glede na izbrani material kuhinjskega korita – Alveus stoji za svojimi produkti z obljubo vrhunskih uporabljenih materialov. Nerjavno jeklo je v različnih obdelavah izbrano zgolj iz vrhunskega jekla, ki zagotavlja uporabnikom trdnost ter vzdržljivost kuhinjskega korita od prvega dne uporabe. 

Kuhinjsko korito iz nerjavnega jekla

Vaše kuhinjsko korito bo ob primerni, a enostavni negi, ohranilo neponovljiv sijaj in moderen videz, ki ga lahko zagotovi le večni favorit – nerjavno jeklo. 

Po priljubljenosti se mu približuje še kompozitni material granital, predvsem v zadnjih letih ob veliki popularnosti zemeljskih tonov v kuhinji ter ob kraljevanju črnega kuhinjskega korita. Granital je zmes delcev najtrdnejšega materiala granita ter posebne mase, ki podvoji njegovo trdnost in vzdržljivost. 

To granitalno kuhinjsko korito, poleg lepega videza, postavlja ob bok najbolj pogosto izbranemu kuhinjskemu koritu na svetu.

 Kuhinjska korita granit

Kompozitno kuhinjsko korito bodisi v beli, peščeni, rjavi, sivi ali črni barvi popolno dopolnjuje monokromatske kuhinje majhnih ali velikih formatov, poleg neizmerne trdnosti in vzdržljivosti pa je hkrati tudi preprosto za čiščenje. 

V beli ali črni kuhinji je najpogostejša izbira belo ali črno kuhinjsko korito, v kombinacijah drugih, predvsem naravnih odtenkih kuhinj, pa najdemo tudi druge barve kompozitnih kuhinjskih korit. 

Uporabnika vedno znova navdušijo, poleg tega pa so tudi okolju prijazni, saj kompozitna zmes nima dodanih strupenih primesi, ki bi se ob razgradnji sproščale v okolje. 

Nerjavno jeklo pa je nasploh trajnostna odločitev, saj ga je mogoče popolnoma reciklirati.

 belo kuhinjsko korito

Ne glede na to, ali se boste odločili za klasični, a vselej moderni inox, ali ljubljenca zadnjih nekaj let, kompozitni granital, pri Alveusu ne morete zgrešiti, saj sta obe kuhinjski koriti vrhunske kvalitete, modernega videza ter neizpodbitne estetske vrednosti.

Vsaki kuhinji bo Alveus kuhinjsko korito podarilo videz elegance in visoke vrednosti.

 

Vsakodnevna praktična uporaba kuhinjskega korita

Poleg tega, da so kuhinjska korita Alveus kakovostna in lepa, pa so tudi praktična

Poleg že omenjene posebne globine, ki nudi dodatno udobje pri kuhinjskih opravilih, še posebno na primer pomivanju večjih kosov ali velikih količin posode, imajo kuhinjska korita Alveus večji premer iztoka, kar pomeni hiter iztok večjih količin vode

Nič več čakanja ob počasnem izteku ter nenehnem mašenju odtoka, zahvaljujoč velikemu premeru iztočne odprtine ter posebnemu sistemu POP-UP zamaška v obliki mreže, ki spretno ulovi ostanke hrane, da ne uidejo v odtok.

 kuhinjsko korito enojno in značilnosti

Večino enojnih in dvojnih kuhinjskih korit Alveus lahko izberete tudi s praktično odcejalno površino. Tudi te so premišljeno oblikovane, z namenom ohranjanja najvišje higienske neoporečnosti, tako da voda ne zastaja na odlagalni površini, temveč samodejno izteka nazaj v odtok. 

Tako se izognemo nastajanju nečistoč in mikroorganizmov, kar vpliva tudi na sam videz kuhinjskega korita in njegovo uporabo.

Izjemna trdnost kuhinjskih korit bo omogočila praktično vsakdanjo uporabo, saj ne boste nenehno v skrbeh, ali bo neka posoda pustila sledi v kuhinjskem koritu ali ne. 

Seveda ga ne boste namenoma s konico noža praskali po dnu, vendarle pa se ne boste obremenjevali z vsakima predmetom, s katerim boste rokovali v kuhinjskem koritu.

Alveus inox kuhinjsko korito

 Vsake toliko časa boste s posebnim polirnim sredstvom, ki ga je razvila naša ekipa strokovnjakov, magično izbrisali manjše praskice, ki nastanejo od vsakodnevne uporabe, in vaše kuhinjsko korito bo bleščeče kot na dan nakupa.

Vašemu kuhinjskemu koritu Alveus prav tako ne bodo škodile visoke temperaturne spremembe – če boste v hladno kuhinjsko korito izlili pravkar prevreto vodo iz posode, saj je ustvarjeno proti vplivom temperaturnih šokov. 

Prav tako kuhinjskemu koritu ne bodo prišle do živega kakšne kemikalije, ki bi jih uporabljali pri čiščenju posebno trdovratnih madežev, le pri čiščenju bodite pozorni, da ne uporabljate hrapave strani kuhinjske gobice.

 

Kuhinjsko korito: vzdrževanje je enostavno

Čiščenje in vzdrževanje kuhinjskih korit Alveus je brez vsakršnega napora ali uporabe agresivnih čistilnih sredstev, saj vam za vsakodnevno vzdrževanje priporočamo zgolj krpo iz mikrofibre ter nežno čistilo. 

Za popoln sijaj kuhinjskega korita iz nerjavnega jekla predlagamo, da ga po čiščenju z mehko krpo obrišete še do suhega. To bo še poudarilo sijaj in brezhibno čistočo vašega kuhinjskega korita. Pri kuhinjskih koritih drugih materialov, na primer kompozitnega, pa bo dovolj blago čistilo ali tudi le mokra krpa iz mikrofibre.

 kuhinjska korita in njihovo čiščenje

Vse površine kuhinjskih korit so obdelane tako, da zavirajo razvoj plesni in bakterij. Tudi sama oblika kuhinjskih korit je zasnovana tako, da ni nedostopnih kotičkov, kjer bi se nabirali ostanki hrane in bi jih bilo težko čistiti.

Alveusovi strokovnjaki poleg rednega hitrega čiščenja po vsakodnevni uporabi priporočajo natančnejše čiščenje z mehko mikrofibro in blagim čistilnim sredstvom enkrat na teden ali dva. Zgolj enkrat mesečno pa bo dovolj, če za ohranjanje sijaja uporabljate namensko Alveusovo polirno sredstvo.

 

Izrazite sebe!

Pri Alveusu se zavedamo, da je toliko različnih želja in okusov, kolikor je različnih kupcev

Zato smo dali domišljiji prosto pot in nadgradili kombinacije barv, oblik in materialov, ki vam omogočajo, da »sestavite« svojo kombinacijo kuhinjskega korita, da bo vašo kuhinjo popeljalo na povsem novo raven dojemanja estetike v kuhinji.

 Črno kuhinjsko korito moderno

»Express yourself« oziroma izrazite se je Alveusova miselnost, da nobena individualna želja ni prevelik zalogaj, ki je ne bi mogli izpolniti. 

Tako smo za ljubitelje nežnih tonov razvili zemeljske odtenke kompozitnih kuhinjskih korit. Ljubitelje modernih monokromatskih kuhinj bosta navdušila arctic in carbon odtenka belega in črnega kuhinjskega korita, ki se lahko bodisi barvno ujemata, bodisi sta popolno nasprotje izbrani barvi kuhinje. Kot jing vašemu jangu.

Če ste tudi pri izbiri barve drzni, vam bo zagotovo všeč najprestižnejša linija Alveus Monarch kuhinjskih korit, ki že v osnovnih štirih odtenkih: antracit, bronast, zlat ali rosegold, navdušujejo kupce po vsem svetu, z možnostjo neskončnih barvnih kombinacij med njimi pa se povsem prilagodijo individualnim željam posameznika.

Pri kuhinjskem koritu enojne izvedbe se odločite za prevladujočo barvo korita iz nerjavnega jekla , ki mu nato kombinirate iztok in gumb zanj v drugi barvi. 

Dvojno kuhinjsko korito Monarch

Lahko je kuhinjsko korito v enem, kuhinjska armatura pa v drugem odtenku. Če imate dovolj prostora za dvojno kuhinjsko kuhinjsko korito, boste navdušili obiskovalce pri barvni kombinaciji različnih kuhinjskih korit. Kot smo obljubili, možnosti je neskončno, vaša individualnost pa bo izražena v tolikšni meri, da dosežete popolnoma individualiziran videz kuhinje z relativno majhno spremembo, četudi se niste odločili za popolno prenovo kuhinje.

Želite nekaj povsem unikatnega, le vašega? Morda priljubljen življenjski moto, utrinek s potovanja, družinske sreče, ali poseben barvni odtenek, ki ga še nikjer niste zasledili? 

Kuhinjsko korito iz kaljenega stekla

S kuhinjskim koritom iz kaljenega stekla lahko izdelamo kuhinjsko korito iz povsem individualne predloge: vaše fotografije, ki jo prenesemo in izdelamo na kuhinjskem koritu. Morda ste že videli stekleno nadpultno površino z najrazličnejšimi podobami in fotografijami? Prav takšen je lahko vaš pomivalnik iz kaljenega stekla.

Če ste pri kuhinji še vedno bolj na strani tradicije, bo nerjavno jeklo verjetno prava izbira za vas – je večna klasika, ki pa je z modernimi dizajni ostala v koraku s časom in je še vedno ena najpogosteje izbranih možnosti pri izbiri kuhinjskih korit.

Kuhinjska korita iz nerjavnega jekla

Torej, za katero kuhinjsko korito se boste odločili?

 

Ne glede na to, kateri material, barvo, izvedbo, usmerjenost, odlagalno površino boste izbrali, Alveus ima za vas pravo rešitev, s katero boste polepšali svojo novo kuhinjo. 

Kuhinjsko korito z ujemajočo se kuhinjsko pipo je pika na i v domišljeno izbrani kuhinji, zato se prepustite svojemu okusu, želji po individualnosti in kančku poguma. 

Izrazite sebe z Alveusovim kuhinjskim koritom in armaturo!


Kuhinjska korita alveus






Nazaj na seznam