Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Prejeli smo BRONASTO priznanje za inovacije na nacionalnem nivoju: Inovacija x Energija²

Z veseljem in s ponosom sporočamo, da je Kovinoplastika Lož – ALVEUS prejela prestižno BRONASTO priznanje za inovacije, ki ga je podelila Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) kot priznanje najbolj inovativnim podjetjem v Sloveniji.

Prejeli smo BRONASTO priznanje za inovacije na nacionalnem nivoju: Inovacija x Energija²

Rdeča nit letošnjega dogodka je bila "Inovacija = ideja x energija²".
Podelitev nacionalnega priznanja GZS za najboljše inovacije predstavlja najvišjo čast za inovativne dosežke slovenskih podjetij, obenem pa poudarja pomen spodbujanja inovativnosti v Sloveniji.

Bronasto priznanje smo prejeli za razvojni projekt "Globoko vlečeno nerjavno pomivalno korito z izredno globino posode". S tem projektom smo razvili inovativno tehnologijo ter optimizirali proizvodni proces, ki porabi manj energije in surovin. Rezultat tega dela je izdelek (Line Max pomivalniki), ki predstavlja višjo funkcionalno vrednost za končne uporabnike v primerjavi s predhodnimi modeli, izdelanimi s staro tehnologijo.

Poleg tega smo z našimi prizadevanji za prihranek energije in surovin zmanjšali tudi izpust ogljikovega dioksida in okoljsko obremenitev (več kot 137 ton v petih letih). To bi lahko prenesli na ekvivalent posajenih dreves, kar predstavlja več kot 4.110 novih dreves do leta 2026.

Nadaljevali bomo s prizadevanji za izboljšanje naših proizvodnih procesov, ki bodo hkrati povečevali ekonomičnost, zmanjševali okoljsko obremenitev ter zagotavljali izdelke višje kakovosti.

Iskreno se zahvaljujemo celotni ekipi za njihov trud in izjemen dosežek. Skupaj gradimo boljšo prihodnost inovacij.

Nazaj na seznam