Košarica

Košarica je prazna!

Iskalnik

Referenca

Kuhinja po meri z Alveus pomivalnimi koriti in pipami

Pri Alveusu nudimo pomivalna korita in kuhinjske armature najvišje kakovosti, brez sklepanja kompromisov pri elegantni in moderni izvedbi. Kakovostni izdelki, ki so hkrati funkcionalni in estetski!

Kuhinja po meri z Alveus pomivalnimi koriti in pipami

Hišo lahko naredi vsak, dom pa iz njega naredimo ljudje.  Vsak gradi oziroma prenavlja svoj dom v želji, da se bo v njem čim bolje počutil. 

Dobro pa se počutimo le v nam všečnem ambientu, kjer nas v prostorih obdajata pohištvo in dodatki, s katerimi smo zadovoljni tako v estetskem kot tudi funkcionalnem smislu. 

To pomeni, da nam je po več letih še vedno všeč, ne izgubi svoje vrednosti, ne potrebuje servisov in na splošno ostaja lepo kot v trenutku, ko je pritegnilo naš pogled.

A priznati si moramo, da pri opremljanju doma estetika včasih prevlada nad funkcionalnostjo. 

Če lahko obdržimo oboje, naj bo to naša prva izbira. 

Pri Alveusu vam zato nudimo pomivalna korita in kuhinjske armature najvišje kakovosti, brez sklepanja kompromisov pri elegantni in moderni izvedbi. 

Poleg tega pa z izjemno široko ponudbo, materiali, barvami in izdelavo po meri upamo zagotoviti, da bo prav vsak našel nekaj zase.

 

Pomivalno korito in pipa – dizajnerska kosa pohištva v kuhinji

Z razvojem tehnologije sta pomivalno korito in kuhinjska pipa postala prava dizajnerska kosa v kuhinji. 

Alveus, vodilno slovensko podjetje na področju proizvodnje in prodaje pomivalnih korit in pip, nameni veliko energije v razvoj novih načinov, kako slediti svetovnim oblikovnim trendom. Alveus pomivalna kuhinjska korita

Med nami je skupina strokovnjakov, oblikovalcev dizajna, ki so iz nekdaj robustnih pomivalnikov in navadnih pip razvili moderne, minimalistične kose v različnih izvedbah, materialih in barvah, ki se med seboj odlično dopolnjujejo. 

Da se z obliko približamo željam naših kupcev, je naša razvojna ekipa prilagodila tudi način proizvodnje, ki je povrhu še energetsko varčnejši in ekološko ugodnejši, za kar smo prejeli tudi nagrado. 

Ravno z novimi načini proizvodnje smo dosegli čiste in moderne linije, manj okroglin, globlje posode in raznobarvno ponudbo pip in pomivalnikov, ki dajo piko na i vsaki kuhinji. 


Se sprašujete, zakaj toliko dvignjenega prahu okoli mokrega dela kuhinje? 

Razmislite, ali ste kdaj opazili, ko listate kataloge kuhinjskih salonov, kam vas vodi pogled na sliki kuhinje? 

Tako je, k najbolj vpadajočemu elementu – kuhinjski pipi, ki se »važno« dviguje nad delovno površino. 

Oko se ustavi na pipi in nato zdrsne pod njo, k pomivalniku. 

Zato naj bo odločitev glede teh dveh elementov v kuhinji kar se da premišljena in natanko po vašem okusu, saj bo tudi vaš pogled, ob vsakodnevnem vstopu v vašo kuhinjo, nevede zdrsnil h kuhinjskemu pomivalniku in pipi. 

Alveus – unikaten kot vi

Če ste v fazi načrtovanja nove kuhinje, ste gotovo že obiskali www.alveus.si ali v živo katero od naših partnerskih poslovalnic po Sloveniji.

Ali ste vedeli, da Alveus ponuja kar 43 družin pomivalnikov? V eni družini so pomivalniki enakega dizajna, ki se razlikujejo po velikosti korita. 

Vseh različnih pomivalnikov je več kot  200, od tega jih je več tudi na voljo v različnih barvah.

Posebnost naše ponudbe so pomivalna korita iz kombinacije inoxa in kaljenega stekla, ki ga lahko naredimo v poljubni barvi ali vzorcu. Ste unikatni in na to ponosni? Naj to odraža tudi vaša kuhinja!

Skupaj z 41 dizajni kuhinjskih armatur, ki so prav tako na voljo v različnih barvah in izvedbah, imamo tako domala nešteto oblikovnih in barvnih kombinacij pomivalnih korit in pip. 

Od preprostih, ultra modernih, do unikatnih želja – Alveus vam izpolni prav vse!

 

Kaj izbrati?

Še predobro vemo, da je načrtovanje kuhinje je naporno. Na kaj vse moramo pri tem misliti: poleg najboljšega izkoristka prostora in »magičnega trikotnika«, ujemajočega se pulta, nadpultne površine in nemalokrat večbarvne palete kuhinjskih omaric, smo vam sedaj še razkrili, da imate tudi pri pomivalniku in pipi ogromno možnosti in izbire. 

Že gubate čelo, ker ne veste, za kaj bi se odločili? 


Ne skrbite, na www.alveus.si uporabite stranski Alveusov konfigurator, ki vam bo pomagal zmanjšati vaš izbor in ponuditi odgovore na dlani. Bo prelomna točka cena, morda material, število posod, izvedba, ali kaj bolj unikatnega, kot je barva?


Cena

Cene pomivalnih korit so, seveda, odvisne od velikosti pomivalne posode, materiala, obdelave itd. Najcenejši majhen pomivalnik, Basic 10 je na voljo že za slabih 70 evrov. 

Za ljubitelje klasične oblike pomivalnikov iz nerjavnega jekla se cene gibljejo okoli 150 evrov, za okoli 200—250 evrov najdemo že naše paradne konje linij Monarch, Pure in pomivalnike iz granitala, med 250 in 400 evri je ponudba velike večine družin naših pomivalnikov, vključujoč unikatnih pomivalnih korit iz kaljenega jekla, višje cene pa so posebno veliki pomivalniki ali izbranih družin Stylus in Monarch.

Cene večine kuhinjskih armatur se gibljejo od dobrih 80 do 190 evrov, posebne glede materiala in funkcije so okoli 250 evrov, medtem ko so v cenovnem okviru nad 300 evri le tri kuhinjske armature, ki so primerne tudi za profesionalne kuhinje. 


Material

V konfiguratorju lahko obkljukate naslednje materiale, iz katerih so izdelani naši pomivalniki in kuhinjske pipe (slednje so ali kombinirane ali z določenimi premazi poustvarijo videz pomivalnega korita): 

Tukaj lahko poiščete svoje pomivalno korito glede na ustrezen material.

Izvedba

Glede na to, v katero smer se pomivalnik ob montaži zasuče, ločimo levi, desni neorientiran, reverzibilen ter kotni pomivalnik (postavitvi pomivalnika se prilagodi tudi kuhinjska armatura).

Barva

Barva pomivalnega korita in pipe je odvisna od izbranega materiala – največjo barvno paleto nudijo pomivalniki iz granitala, najbolj pisano pa Monarch linija.

Kot posebnež ponovno izstopa pomivalnik iz unikatnega vzorca kaljenega stekla, ki ga izdelamo povsem po vaših željah. Naj bo unikatno in posebno, kolikor si želite.

Članek na temo barv v kuhinji najdete tukaj.

 

Vgradnja in število posod

Pomivalnike lahko v kuhinjski pult vgradimo na štiri načine – tako da je rob nad, vzporedno ali pod pultom, Classic Pro pomivalna korita iz enega dela, kjer je rob pomivalnika hkrati tudi rob delovne površine, pa ima oznako nasadna vgradnja.

Glede na število posod, ki vam olajšajo vsakodnevno kuho, poznamo 1 ali 2 posodi. 

Slednje priporočamo gospodinjstvom, kjer se veliko posode pomije na roke oziroma za večja gospodinjstva. Medtem ko se en del posode odceja, lahko vi normalno uporabljate drug pomivalnik.

Več o načinih vgradnje pomivalnih korit najdete tukaj.

Minimalna širina omarice

Tudi ta postavka omogoča ožanje izbora v konfiguratorju. 

Če ste v kuhinji zelo omejeni s prostorom in imate ožje kuhinjske omarice, se morajo temu prilagoditi tudi pomivalniki. Oziroma če želite izrazito velik mokri del kuhinje, označite večjo širino omarice.

Družina

Nenazadnje pa lahko izberete posamezne družine in tako hitreje najdete svoje sanjsko pomivalno korito. Če veste, da so vam lepše ostrejše, minimalistične linije, boste obkljukali podobno oblikovane družine pomivalnikov, na primer Rock, Quadrix, Formic, Stylus, Pure … Če pa ste bolj za okrogline, pa obkljukajte družine Elegant, Form, More, Zoom … 


Spoznajte vse družine Alveus pomivalnikov v skladu z vrsto materiala: 

Ali si boste drznili načrt svoje bodoče kuhinje narediti sami, ali boste izris raje prepustili strokovnjakom, je osebna odločitev, prav tako pa naj bo vaš osebni okus tudi vodilo pri izbiri vsega ostalega.  

Tukaj pa najdete intervju z vrhunsko interior dizajnerko. 

Alveus je vaš partner pri izbiri osrednjega prostora vašega doma – kuhinje. Z Alveusom zagotovo izberete kakovost, estetiko in edinstvenost!

Nazaj na seznam